Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
Új hozzászólás Aktív témák
-
norvik
aktív tag
válasz
fasirTTT #1684 üzenetére
Még valami. Én úgy állítottam be a telót, hogynyugalmi állapotban 300Mhz-en ketyeg. Amikor meg a teló úgy itéli meg, hogy most több nafta kell, akkor felmegy 1300Mhz-ig. Persze, hagyhatod alap ezren is, vagy vissza veheted kevesebbre is, ha spórolni akarsz az akku-idővel.
Tehát nálam így megy. Ezért például, ha utazok - és gyakran utazok -, utazás közben netezek, zenét hallgatok folyamatosan. Ilyenkor 7 óra alatt teljesen lehal az akksim, vehetem elő a tartalékot. -
norvik
aktív tag
válasz
fasirTTT #1684 üzenetére
Szívesen segítek.
De választ adni nem tudok mindenre. A kamera fotózásra működik. filmfelvételhez is, az imént próbáltam ki, de meg ne kérdezd, hogy HD-t tud-e. Én inkább rendes fényképezőgépet használok, ha fotózni akarok, ez csak a végszükség lehet.
A Wi-Fi teljesen OK. A 3G úgyszintén. A BT-t csak olyankor használom, ha másik telóval kell kommunkálnia, de pl. telefonálásra, zene hallgatásra nem tudom választ, mert nincs is BT headsetem, így ki sem tudom próbálni. Az appok, amiket használok, hibátlanul mennek rajta, de ez semmit sem jelent, ha te másokat használsz. és ennek nagy az esélye :-)
A billentyűzet is jól működik, én is az anysoftot használom. Egy hibája van, de ennek szerintem semmi köze a CM7-hez-
Ha írok egy emailt (erre a K9-et használom), akkor a mondat elejére csak úgy tudok ékezetes nagybetűt tenni, ha összecsukom, és azt az egy betűt tapizva írom be. A kisbetűkkel, és az ékezet nélküli nagybetűkkel nincs ilyen gondja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Formula-1
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Egérpad topik
- Projektor topic
- Spotify
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest