Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Srácok... Meglepődtem, mert őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy ennyi köszönetet és pozitív visszajelzést kapok, akár a topikban, akár privátban. Kicsit kényelmetlenül is érzem magam emiatt, hogy most erről szól leginkább a topik. Ha nem gond, nem is válaszolnék külön-külön, inkább Steven és legiaap hozzászólására reagálnék, illetve egészíteném ki a korábbi mondókámat.
Nem sértődtem meg, mert ez nem megsértődés, csak belefáradás. Nagy különbség van a kettő között. Nem haragszom senkire, és senkitől sem vártam bocsánatkérést, mert tényleg nem erről van szó. Amiket felsoroltam, az több tényező, tehát nem lehet azt mondani, hogy csak azért lépek le, mert sok ismétlődő kérdés van, és nem csak egy-egy személy az oka. Elhangzott a dolog, hogy miért törődöm minden hozzászólással, miért nem ignorálok, miért nem osztom csak meg a tapasztalatokat. Azért, mert szerintem, ha jelen vagyok valahol, akkor az a tisztességes, hogy elérhető is vagyok: lehet kérdezni, én meg válaszolok. Senki nem örülne annak, ha megszólít valakit, az meg bagózik a fejére.
A másik dolog, hogy úgymond "húzónévként" nem ritka, hogy kimondottan nekem címezve érkezik egy kérdés, nem lenne tisztességes, ha a topikban csak úgy átlépném a nem szimpatikus kérdéseket.Kapcsolódik ehhez az is, hogy vannak olyanok, akik meglátják a topikban, hogy sokszor szerepel a nevem, és küldik a privátot. Mint ma délután valaki, hiába az első hozzászólás, hiába az aláírásom, segítsek neki ROM-ot cserélni, privátban. Bevallom őszintén, válasz nélkül letiltottam. Nekem a foglalkozás a DEFYvel, a fórumozás, mások segítése egyfajta hobbi, de most kell a szünet, mert a felsorolt apróságok, ha csőstül jönnek, sokat kivesznek az emberből. Aki nem hiszi, egyszer vegyen a vállára egy topikot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- Házimozi belépő szinten
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Széthullott az Amazon és a Stellantis autós szoftverüzlete
- Mobil flották
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Európai chiptervező központot nyit a TSMC
- Vicces képek
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB gyári független megkímélt!
- IPhone 14 128GB gyári független akku 90% 100% hibátlan és gyári
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest