- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Külön tetszik a beosztott majd tudja rész
(Kicsit sem főnökös a dolog. Hú de nem szeretem ezt sem. Mert a beosztott az ráér utánajárni, és beletanulni valamibe? A főnöknek meg nem szükséges. Majd a beosztott megoldja.)
Persze, elmehetnék az ilyen dolgok mellett, de ha meg van engedve, hogy hetente (naponta, óránként) ugyanaz a kérdés százszor is leíródjon akár, akkor miért ne tehetném meg, hogy én meg azt írom le százszor, hogy nem kéne százegyedszer is.
Az meg külön jó, hogy valakinek olyan igénye van, hogy arra nem nagy a választék, de még ő nyilvánul meg sértődötten leszarozva azt ami van.
Vagy éljen vele, tanuljon bele abba ami van, vagy menjen ő tovább és addig keressen amíg nem talál számára megfelelőt. Ló nincs jó a szamár is, aztán meg a szamarat szidni azért mert nem olyan mint a ló.És akár folytathatnám is, hogy én aki most is vettem a fáradtságot, hogy elolvassam az egy nap alatti +40 hozzászólást, láttam linkelni valakinek a CM9 telepítést, most meg újra kérdés:
(#45175) 2012-06-12 09:20:15)
(#45160) 2012-06-11 22:38:01)és a kettő között csak 15 hsz van.
De én vagyok megint a köcsög mert nem "beosztott"-ként viselkedve újra beírom, hanem szólok, hogy nem kéne. 15 hsz nem visszaolvasni nagyobb bűn vagy szólni érte? Tudom, nektek az utóbbi(#45176) kammerer: Rá nem érő főnököknek használatit olvasni? Max kiadják feladatba a beosztottnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest