- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoxaM
aktív tag
sziasztok,
Valaki tudja, hogy a rohadék play store-t hogy kell kilőni, hogy ne updatelja automatice a programjaimat?meg főleg a google maps-ot, mert amikor updatelve van a legújabb verzióra, akkor használhatatlan, nem tudom egyszerűen mozgatni a mapot, mindig ahol húzogatom oda ki akarná írni hogy ott mivan, mi a pontos cím stb
aztán befagy kb percekre a pitsába
szal uninstallálgatnom kell folyamatosan azt is...másrészről pedig, gyanús mert update előtt valahogy 800%-on elkezdi tekerni a procit.set vsel-el nézem..és 100%-on pörög úgy, hogy semmim nincs nyitva...és ha egy zene lejátszót elindítok, nem tudom normálisan olyankor hallgatni, mert szaggat a zene, azaz meg -meg áll 1-2 másodpercre...ilyen 10-20 másodpercenként
ES Taskmanaggerrel nézegettem, hogy mi a tököm terheli 100%-ra a procit, de mindent 0%-on mutatott...nem tudtam kiderítenihihetetlen komolyan...esetleg, ha valakinek van hasonló gondja és van megoldás rá, megköszönném az infót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest