- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- GAI: Poor Volta...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoxaM
aktív tag
sziasztok,
Valaki tudja, hogy a rohadék play store-t hogy kell kilőni, hogy ne updatelja automatice a programjaimat?meg főleg a google maps-ot, mert amikor updatelve van a legújabb verzióra, akkor használhatatlan, nem tudom egyszerűen mozgatni a mapot, mindig ahol húzogatom oda ki akarná írni hogy ott mivan, mi a pontos cím stb
aztán befagy kb percekre a pitsába
szal uninstallálgatnom kell folyamatosan azt is...másrészről pedig, gyanús mert update előtt valahogy 800%-on elkezdi tekerni a procit.set vsel-el nézem..és 100%-on pörög úgy, hogy semmim nincs nyitva...és ha egy zene lejátszót elindítok, nem tudom normálisan olyankor hallgatni, mert szaggat a zene, azaz meg -meg áll 1-2 másodpercre...ilyen 10-20 másodpercenként
ES Taskmanaggerrel nézegettem, hogy mi a tököm terheli 100%-ra a procit, de mindent 0%-on mutatott...nem tudtam kiderítenihihetetlen komolyan...esetleg, ha valakinek van hasonló gondja és van megoldás rá, megköszönném az infót
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Google Chrome
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest