Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
Fura dolgok ezek, én a speedshop-ból vettem.
Külön megérdeklődtem ezt a garanciális, szoftverfrissítéses dolgot.
Azt a választ kaptam, hogy a készülékre 2 év gyári gari van. Ha baja van, egyenesen mehetek a motorola szakszervizebe, vagy vihetem oda is és akkor ők is intézik nekem ugyanezt a procedúrát.
A frissítésről pedig azt az infót kaptam, hogy ha megjelenik a telefonra a 2.2 , akkor nyugodtan lehet kézileg is frissíteni, vagy ők is szívesen állnak rendelkezésemre, ha úgy adódik. Nincs garancia romlás miatta.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- LEGO klub
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Peugeot, Citroën topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest