Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Notepad++
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Sajnos az én otthoni wifimmel nagyon nem működik tökéletesen... :S
Ez így mondhatni otthon használhatatlan.
MAC szűrés be van kapcsolva, csatorna 3-ason van. Próbálgattam mindent, kifogytam az ötletekből, semmi sem használt egyelőre...(#3849) kammerer: Köszi a tippet, így már működik.
(#3854) whatnot: Nálam is van WPA2, ezt biztos nem fogom kikapcsolni...
(#3870) csl1982: Meg tudnád nézni, hogy a Wifi Analyzer Neked a Signal meterben mit mutat? Szakadozik a jel, vagy ott stabil?
Neked milyen routered van? TP-Link TL-WR1043N vagy ND ?? És milyen FW van benne?
Nekem a gyári, 3.11.5 Build 100427 Rel.61427n . Lehetséges, hogy az új fw megoldaná ezt a gondot?? Mert tibi-d kollégának a legújabb van, és neki nem szakadozik... (csak lehetséges, hogy nem, és még mást is elrontana, ami eddig jól ment, és nincs fw downgrade. :S )
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest