- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
darnyi
tag
Helló! Nem tudjátok mhl kompatibilis a készülék?
-
darnyi
tag
válasz
zsoltzsolt #1827 üzenetére
Tényleg.. Annyit még én is adtam volna érte
-
darnyi
tag
[link]
elég jó árban van a projektor -
darnyi
tag
válasz
zsoltzsolt #1530 üzenetére
Köszi a választ, akkor lehet mégse ruházok be rá
-
darnyi
tag
Sziasztok!
A hasselblad modul már működik rendesen a telóval vagy most is olyan hektikus mint ahogy több régebbi hozzászólásban említettétek?
Kedden megyek Győrbe, gondolkodom egy ilyen kiegészítő vásálrásán. Ha lesz még -
darnyi
tag
Sziasztok. Edigitáltól rendelt valaki MOD-ot? És ha igen megkapta már?
-
darnyi
tag
Modok az edigitálnál ismét féláron. 😉
-
darnyi
tag
Nekem volt egy micro sd kártya amit nem kezelt hanem folyamatosan újraindult, de az egy kínai noname kártya volt így annak tudtam be. Bár munkatársam Sonyjába vígan elvan.
Azt meg tudnátok mondani, hogy a micro sd helyére micro Simet is tehetek? Mert már olvastam erről ezt is, azt is.
-
darnyi
tag
válasz
zsoltzsolt #482 üzenetére
Majd megírnád a tapasztalataid a modullal kapcsolatosan? Én is gondolkodtam rajt, hogy beszerzek egyet.
Egyébként nálam a 7.1.1 óta sokszor bekapcsolás után nem áll fel a rendszer, csak megjelenik az android robot nincs parancs felirattal. Legalábbis ha jól emlékszem azzal. 😏 -
darnyi
tag
Sziasztok! Gyárilag van a csomagban "hátlap" a készülékhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest