Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
-
Az enyém is most van emiatt szervizben Németországban, még garis.
Azt írták a Motorola cseszte el, hogy belerakta a turbopower-t, ez a vékony kialakítás nem bírja elvezetni a plusz hőt. (Más, nagyobb eszközökben jól működik). Mondjuk én direkt nem a saját töltőjével töltöttem, hanem egy kisebb teljesítményűvel, de így is meghibásodott.
Az újabb telefonokban már más technológia működik. -
Szabcsizz
őstag
-
Somatom
veterán
Majd megpróbálok az MDK -ról kinyerni egy audió kimenetet. Ha úgy működik, akkor egy kis ügyeskedéssel azzal is ki tudnám váltani az autós tartót.
Egyébként sztem az autós tartóban kell legyen DAC, mert a teló hátlapi csatlakozói között sztem nincs analóg port, csak digitális. Az autós tartón viszont jack aljzat van, tehát analóg. Vagyis, a tartónak kell átalakítania a jelet.
-
Szabcsizz
őstag
Én már fél éve használom, de sosem foglalkoztam vele és így is nagyon patent. Jelenleg 4,50GB gyorsítótár adat(szemét) van rajta.
Soha nem is indítom újra. Egyedül az akksin érzem azt, hogy megsínylette a nemtörődömséget, és jobban merül. De majd ha jön az Oreo, onnantól foglalkozom vele. Addig kibírja már. Egy szó mint száz, nagyon megérte ez a cucc az árát. Atomstabil. (legalábbis nálam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mesterséges intelligencia topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Assetto Corsa Rally
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Samsung Fold 5, gyöngyházfehér színben, szép állapotban!
- iPhone 15 Pro MAX 256 GB, fekete, hivatalos garancia, 92% akku, tökéletes állapotban!
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Bár, lehet hogy csak én hallgatom túl hangosan a zenét.