Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzi74
senior tag
válasz
GmailOutlook
üzenetére
Ismered a mondást, amiről nincs backup azt úgy kell tekinteni, mint ami nem is lenne.... Telefonon csak olyan alkalmazást használok, ami felhőbe ment, jegyzetekre a google keep-et (vagy magyarul Google Jegyzetek-et [link] ) Te melyik lista alkalmazást használtad, ami nem ment felhőbe?
Én szervízbeküldés előtt magam szoktam resetelni a telefont, egyrészt hogy megnézzem tényleg nem valami app okozza problémát illetve másnak nehogy kezébe kerüljenek az adataim...
Ha béna a román szervíz, arról nem feltétlen a moto Z tehet (enyémben is megdöglött, nekem a német szervízbe került és gond nélkül megy azóta a mai napig). Még nem volt egyébként telefonom, ami 2 év után nem szorult akkucserére. (a múlt héten a Z2 Force-t küldtem éppen szervízbe
, közelítette a 2 éves kort) -
Uzi74
senior tag
válasz
GmailOutlook
üzenetére
Nekem felhívta az amazon a figyelmem, hogy mentsem az adataim mielőtt beküldöm akkucserére.
Nem rootolt telefonnál amit tehetsz, hogy a felhőbe mented amit tudsz - Rendszer/Mentés alatt - nem 100%-os, de a főbb dolgokat menti, fotókat meg google photos alá állítsd be, whatsapp. viber ugyanúgy belállítás az appon belül...
Mit veszettél valójában el? (újra beállítani az appokat 1-2 óra max..., nem dőlnék a kardomba)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, közelítette a 2 éves kort)