Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
GmailOutlook
tag
Nem, nem ismertem ezt a mondást. Ez a jegyzet ez nem mentett sehová. Nem tudom melyik volt, tegnap letöltöttem egy jegyzet nevűt, lehet az volt.
Ma viszont már újra úton a telefon harmadszorra is Bukarestbe a Depanerohoz, mert nem ragasztották vissza rendesen a kijelzőt, a jobb oldalon végig 1mm-re elállt a kerettől. De ami még ettől is bosszantóbb és kiábrándítóbb, hogy most még jobban recseg a hangszóróm mint az alaplap csere előtt. Írtam is nekik éjjel, de nem válaszoltak. Egyszerűen minősíthetetlen amit ezek csinálnak! Semmi baja nem volt az alaplapomnak, recsegett a hangszóró, szerintem ezek nem értenek hozzá egyáltalán. Kicserélték az alaplapot, az összes adatom oda, visszaküldték egy 6.0.1-es Androiddal és a hangsróró még jobban recseg! Szerintem meg sem nézték a hibaleírásom.
Az akku 1 éves korában már hibás volt. Hideg időben kikapcsolt a telefon fényképezésnél 65 %-os töltöttségnél. Visszakapcsolásnál 2-3% töltöttség... Csak idáig húztam a javíttatását.
Akku hibán és hangszóró recsgésen nem hiszem, hogy segít a resetelés, nekem ilyesmi eszembe sem jutott, ahogy az adataim elvesztése sem.
Az viszont szerintem Moto Z gond éspedig konstrukciós, hogy 1 évet bír az akkuja (Incipio hátlapi akku és normál használat mellett) és az is konstrukciós gond lehet, hogy a telefon megbontása több újabb hibát generál, vagy a szerviz inkompetens teljesen. Ez utóbbi meg a Lenovo - Motorola felelőssége, mert ez egy márkaszerviz. De az ahogy ezek visszacsomagolták a készülékem, ahogy megérkezett és hogy a kijelző egyik fele el van válva a kerettől, ez az egész minősíthetetlen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max FÜGGETLEN 1 ÉV APPLE GARANCIA
- KARÁCSONYI AKCIÓ! GARANCIA! iPhone 15 Plus 256GB Független - Szép állapot - 90% Akksi - FIX ÁR
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest