Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
acura13
aktív tag
Szia
számomra igenis lényeg a QHD.....amugy ha el akarsz jutni A-B-be, mehetsz autoval vagy lovaskocsival is ..nemde?.-)
Akksija az Én használatommal 1,5 nap, a régi Droid turbom a 3900-as akksival sem volt szenzácios....
tárhelyem a 32 Gb-bol folyton szabad tizenpár giga, .+ha akarom bövithetö.....
Zenét kocsiban hallgatok, nem telefonon, amugy adtak hozzá USB-C-füles átalakitot......
Viszont a gesztusvezérlés, touchless controll, a minöségi összeszerelés, a név !...az azonnali frissitések, a tesztöl függetlenül mégiscsak jo kamerája, sokkal többet jelet számomra...
a 820-821 Snapi.....leirtam mi a különbség:-)) -
Csapo83
aktív tag
Az igaz hogy az átlag felhasználók nem fognak bele ilyen műveletekbe de ha egy cseppet is belegondolunk akkor az ilyen 200-300 ezer közti készülékeket nem is ők veszik meg évente.
Szerintem a gyártók sem fizetnének rá mert pl egy új kameramodul vagy egy új SOC modul cserére könnyebben és gyakrabban rá lehetne venni a felhasználókat. Nézd meg a PC piacot. Több gyártó és több termék amiket kombinálva ki lehet alakítani a számodra megfelelő rendszert. Pl van aki a kamerákért van oda és nagyon magasról tesz a kijelzőméretre, másnak a kijelzőméret a fontos és az akkuidő de a kamerával szemben nincsenek nagy igényei ( pl tartalomfogyasztáshoz ).
Érdekes gondolatkísérlet lenne ha leírnák páran hogy mi is lenne a tökéletes telefon nekik ( ésszerű keretek közt, a jelenleg piacon lévő részegységekből ), és szerintem nagyon kevesen találnának a piacon olyat ami tudja amire szükségük van de nem kell plusz költségbe verniük magukat olyan funkciókért amiket nem vagy csak alig használnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Autós topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- Íme az új Android Auto!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest