- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
De azt is kérdezte, hogy hogyan kell kitölteni pontosan.
(Aztán, hogy valósat ír vagy nem, nem az én dolgom.) Gondolom a cím a teljes rendelés végett kell. Bár ilyen tekintetben elég érdekes ez a form, normálisan a fizetési felületnek a végén kéne lennie, ezektől külön.
-
Irányítószámnak nem szokott kelleni nemzetközi formátum, elég pl. 2040 (nem kell H-2040, sőt, inkább abba futottam bele, hogy azt el se fogadták néhol). Ha külföldi shop, én ékezetek nélkül szoktam írni az adataimat (még a nevemet is, pedig abban is van). Kártyaszámot egybeírva, dátumot mutatja, hogy milyen formátumban kéri, a többihez nem tudom milyen extrákat szeretnél, úgy írd, ahogy a valóságban van.
Edit: ha azt akarod, hogy megkapd a rendelt cuccot, akkor szerintem ne írj sehova fals adatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Windows 11
- Ford topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Hardcore café
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest