- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirtimorc
senior tag
-
sonar
addikt
válasz
hohohohóó... #3 üzenetére
Régen én is bontottam dvd íróból lencsét telefonos makrófotózáshoz, de ezeknél a sok optikás telóknál nem igazán akart normálisan fókuszálni.
Amúgy otthoni, hobbi használatú mikroszkóphoz/távcsőhöz is tökéletes egy szemlencsére rakott adapterrel a telefon kamerája. Nagyon drágák a hasonló minőséget tudó dedikált kamerák
Igen, de ami egy olcsó dedikált cuccoknál megvan, az az előny hogy van állványa és zoom-olás, meg fókuszálás azért jobban működik, illetve a megvilágítás is jobb, mint egy telós LED ami vagy árnyékot tart vagy telibeveri a tárgyat. Ezért is mondom, hogy 5 ezer nem pénz egy ali-s cuccért. -
hohohohóó...
tag
Nem kéne, hogy gondot okozzon egyiknél sem, az épp használt optika fölé kell helyezni. Csak ne legyen ferde a kamerapúptól.
Amúgy otthoni, hobbi használatú mikroszkóphoz/távcsőhöz is tökéletes egy szemlencsére rakott adapterrel a telefon kamerája. Nagyon drágák a hasonló minőséget tudó dedikált kamerák. -
sonar
addikt
válasz
hohohohóó... #1 üzenetére
A sok optikás telefonok képesek ezt használni?
blog bejegyzéshez kapcsolódóan: alapvetően nincs különbség az alsó kategóriában.
Nekem van egy szimpla usb-s van, vmi ilyesmi régről: [link] szódával elmegy kategória. Dolgozni alatta nem igazán lehet csak vizslatni a dolgokat.
Ha olyat keresel ami alatt forrasztani v szerelni is lehet akkor nem ilyen kell neked hanem olyan ami állványra van felszerelve és mozgatható. Az nem az olcsó kategória.
Nekem egyébként a személyes kedvencem amiken már HDMI kimenet és rá lehet kötni TV-re, monitorra, de az más kategória. -
hohohohóó...
tag
Ennyiért én inkább telefonra szerelhető optikát vennék.
pl.: carson.com/product/mp-250-led-lighted-pocket-microscope és társai
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Huawei P40 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest