- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirtimorc
senior tag
-
sonar
addikt
válasz
hohohohóó... #3 üzenetére
Régen én is bontottam dvd íróból lencsét telefonos makrófotózáshoz, de ezeknél a sok optikás telóknál nem igazán akart normálisan fókuszálni.
Amúgy otthoni, hobbi használatú mikroszkóphoz/távcsőhöz is tökéletes egy szemlencsére rakott adapterrel a telefon kamerája. Nagyon drágák a hasonló minőséget tudó dedikált kamerák
Igen, de ami egy olcsó dedikált cuccoknál megvan, az az előny hogy van állványa és zoom-olás, meg fókuszálás azért jobban működik, illetve a megvilágítás is jobb, mint egy telós LED ami vagy árnyékot tart vagy telibeveri a tárgyat. Ezért is mondom, hogy 5 ezer nem pénz egy ali-s cuccért. -
hohohohóó...
tag
Nem kéne, hogy gondot okozzon egyiknél sem, az épp használt optika fölé kell helyezni. Csak ne legyen ferde a kamerapúptól.
Amúgy otthoni, hobbi használatú mikroszkóphoz/távcsőhöz is tökéletes egy szemlencsére rakott adapterrel a telefon kamerája. Nagyon drágák a hasonló minőséget tudó dedikált kamerák. -
sonar
addikt
válasz
hohohohóó... #1 üzenetére
A sok optikás telefonok képesek ezt használni?
blog bejegyzéshez kapcsolódóan: alapvetően nincs különbség az alsó kategóriában.
Nekem van egy szimpla usb-s van, vmi ilyesmi régről: [link] szódával elmegy kategória. Dolgozni alatta nem igazán lehet csak vizslatni a dolgokat.
Ha olyat keresel ami alatt forrasztani v szerelni is lehet akkor nem ilyen kell neked hanem olyan ami állványra van felszerelve és mozgatható. Az nem az olcsó kategória.
Nekem egyébként a személyes kedvencem amiken már HDMI kimenet és rá lehet kötni TV-re, monitorra, de az más kategória. -
hohohohóó...
tag
Ennyiért én inkább telefonra szerelhető optikát vennék.
pl.: carson.com/product/mp-250-led-lighted-pocket-microscope és társai
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- INTEL CORE i7-11700 - Socket 1200 - processzor!
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest