Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bizony. Mert egy beteg ember nem lehet gazdag. Egy gazdag ember nem lesz beteg soha. Egy beteg embert nem szállíthatnak drága autóval, csak romos szarokkal. Nettó emberi butaság. Sajnos ez azt is mutatja, hogy mit gondolnak az emberek a beteg embertársukról. Hogy az egy csóró, igénytelen senki, akit le kell nézni.
-
Somatom
veterán
"De király matchbox, még villogni is tud!"
(Kamionos vagyok.)
-
.Szaki.
addikt
Mondjuk amikor kiraktak szégyenfalra rendszámmal mindennel drágább autókat, amik rokkant kártyával tök legálisan parkoltak a rokkantparkolóban. De mindenki baromi okos volt és csak azért, mert nem egy Matiz volt, már ment az okoskodás. A tulajt nem látták, se semmi egyebet, de biztos csaló a tulaj. Nulla bizonyíték, de ment a megbêlyegzés és nem egy alkalommal.
-
Viszlát
addikt
Épp tegnap döcögtem az M7-esen Pöstországba, látom ám, hogy a mögöttem közeledőnek nem ég a világítása, így mikor mellém ért, a kapcsolóelfordítós kézmozdulattal jeleztem neki, hogy nehogy csekk legyen belőle. Ő meg nekiállt rázni az öklét és eltorzult arccal Shakespeare-t szavalt, még egy kicsit lassított is, hogy tovább rázhassa. De aztán csak megelőzött, visszatért az én sávomba, majd egy jó 10 mp múlva látom, hogy felkapcsolta a világítást, villogtatja az elakadásjelzőt barátságos integetés kíséretében. Jót nevettem.

-
szipipeti
tag
NAIH szerint személyes adat...
Nemzetközi fórumon viszont a hatósági érvelés nem állja meg a jogi próbát, mert:
1, a rendszám nem rendelkezik önálló jogi személyiséggel
2, a rendszám nem az gépjármű vezetőjének, hanem a tulajdonosának azonosíthatóságát segíti elő
3, a rendszám nyílvános adat, hiszen törvény írja elő a kötelezőségét, láthatóságát, a jogszabályokban meghatározott módon.
4, az "átlagos" állampolgár számára nincs olyan szabadon hozzáférhető nyilvántartás, mely alapján a rendszám adatai alapján a gépkocsi tulajdonosának azonosító (GDPR érzékeny) adatai elérhetőek...
5, ilyen adathoz csak az adatkezelő hanyagsága, törvény és szabályszegése esetén lehet hozzájutni...
Egy komoly jogi csatát megérne a végleges tisztázás...
(ez csak néhány indok, ami hirtelen eszembe jutott) -
zolmesz
aktív tag
-
zolmesz
aktív tag
Most, hogy kieresztetted a dühödet, be is zárhatjuk a topikot.
-
updog
őstag
GDPR?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én az ilyeneket még a kocsiban eleresztem 1-2 "a hétszázát neki, a macska rúgja meg, a teremburáját, stb." körítésében, aztán nem nyomja a lelkemet tovább

-
.Szaki.
addikt
Az élet nagy problémái..

-
Csapoati
nagyúr
Hűha, egy ilyen kezdés után ez terebélyes poszt lesz hamar.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- Építő/felújító topik
- Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!]
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)