Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Ha jól rémlik melóhelyemen futkorászik egy gép ilyen lappal, augusztus végén selejtezés lesz, ha akkor még érdekel elhozhatom neked
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
őstag
Valóban érzékeny volt a ramokra, mert az első szériás DDR3-at szerette csak (1.8V) ,az újakkal (1.5V) nagyon háklis volt, újraindulgatott/kékhalálozott. Én nem voltam érzékeny a sebességre, de arra hogy Dual channel legyen annál inkább.
(#8) Mokó: Athlont ebbe nehezen fogsz tenni. De semmi sem lehetetlen.
(#10) Mokó: A P35-öt szénné hajtották akinek volt, meg nyilván a P38/P45/X48-at is.Én a magamét sose húztam ,jobban féltettem annál.Ha kihullott volna hónapokig nincs gépem
[ Szerkesztve ]
-
Én direkt azért nem vettem P5KC-t, mert azt hallottam eléggé háklisak a ramokra. Nem tudom mi az alapja. Mondjuk én anno ram mániákus voltam, először 1000 MHz CL4 volt a gépben, aztán ramkompatibilátási problémák léptek fel (sors iróniája ), de Ősember jó arc volt, 1:1 cserélte 1200 MHz CL5-re, melyekkel már nem volt gond. A régivel tuningnál néha lehalt a lap, aztán CMOS clear után sem akart indulni, bármit csináltam. Néha egy RAM-mal, sok probálkozás után az egyik slotban elindult.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
őstag
Nekem volt is P5KC-m, imádtam.
Én megszállottja voltam a hybrid deszkáknak, az első egy Asrock 4CoreDual-VSTA volt, AGP-PCI-e és DDR-DDR2 is volt benne, könnyű volt velük átállni modernebb technikára még kölyökként, zsebpénzből.
Utána jött a P5KC egy E6300-al majd E6550-el(annyiért adtam el a gyengébbiket, amennyiért az erősebbiket megvettem, jó deal volt) és a DDR2 is DDR3 lett kicsivel utána. Egy GTS 450-el lett megfejelve a végére, ideális középkategóriás konfig volt.
A p45-ök nagyon tetszettek, de mire oda jutottam hogy konfigot fejlesszek, már jött az új foglalat.
A 1155-re átállás már uncsibb volt ehhez képest.[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
Nem irigyellek, de azért cs***+ te mázlista!
4 rongyért megérte, ha megnézhetted alaposan vásárlás előtt akkor is kicsit rizikós, de jól kifogtad, ráadásul dobozosan, full mindennel!
Épp a múltkor beszéltünk az MSI P35-P45 chipset hűtésekről a retró fórumban, hogy mekkora királyság, milyen szépek és különlegesek. Örülök, hogy működik, csak aztán ne hagyd magad rábeszélni, hogy apróra "szórd ki", mert kell a hely.
Ebből gépet kell építs!Azé' a TNT2 is baba 500-ért, én is most vettem egy ugyanilyet 2k-ért, 1,5k-t adtam volna érte, de felalkudták...
Viszont a retkes q**va quadro már első indítás után összehányta magát, pedig az eladónál még működött, pedig csak annyit csináltam, hogy meleg vízzel meg fogkefével átdörgöltem a bordát és a ventit, majd utána kiszárítottam. Még szert sem kapott, a bordát se vettem le a gpu-ról. 7 Mátyásom ment a levesbe.
Úgyhogy tulajdonképpen vettem 10 rongyért egy döglött quadro-t és egy még ki nem próbált Asus TNT2-őt.
Nem volt jó biznisz./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Nekem volt rövid ideig egy ugyanilyen lapom, csak DDR2-es. Abit X38 QuadGT-t cseréltem el MSI P45 Platinumra. Sajnos nem igazán jött be, LED karácsonyfa. De a fő problémám az volt, hogy nem fért el a hűtőm rajta, és gyári Intellel kellett használjam. Szerencsére a másik fél is vissza akarta cserélni, úgyhogy maradt az Abit X38 QuadGT, ami ugye így néz ki, puritánabb:
Nekem ekkor a komolyabb Asus P5K lapok tetszettek nagyon, a fekete nyák + réz heatpipe dzsungel. Anno volt egy jó ideig P5K Pro-m.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Mokó
aktív tag
ITS CONFIRMED!
MSI P45 PLATINUM ELSŐ INDITÁS;S I K E R E S
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Micro Four Thirds
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- További aktív témák...
- Samsung TAB A7 LITE 32GB/3GB (SM-T225) 8,7" kártyafüggetlen tablet
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla