- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hátra megyünk, nem előre (EESZT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
taaz
tag
Jó kis 775 konfig.
Nekem is még meg van egy dobozos giga ep45ud3p + valami xeon 4x2500mhz 1333fsb 12mb l2, hozzá 2x2gb hyperx ram meg 2x1gb crucial led ram. Majd egyszer én is beizzitom , doboz már meg van hozzá egy g5 powermaci személyében. Vga meg még képlékeny, 1950pro vagy az asszony gtx 650-e... de azért meg kell küzdeni. -
Zicokuka
senior tag
Én meg olvasgatni vagy lesni a posztjaid Na de lehet ez Radeon specifikus, csak arra a tápra nem merem rádobni a 1070-et hogy kiderüljün, na meg az enyémből nem akarom a tápot kiszedni stb Valami más energia sėmát használnak ezek az újabb karik, legalábbis azt írták a bios leírásban. De lehet ez G41 speckó is mint hogy 70mhz-nėl több OC-t nem bír, nem elírás a 70
-
Zicokuka
senior tag
Miféle nagyágyúkat vetsz majd be ? Nekem sajna a G41-es lapba még a R9 380 nem akart menni,és bios update meg nincs hozzá.Nvidiánál nem tudom mi a téma ez ügyben.Nincs kedvem kipróbálni abban a 1070-et mert gagyi táp van ott
-
erer1000
őstag
bazki hasonlítasz antonio banderasra
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
Zicokuka
senior tag
Bár ėn is budget 775 xeonról indultam amikor újra játékos kedvem támadt ės ma meg I7 (xeon E3 1230v3 ) plusz 1070 szóval nem sikerült a budget gėp. Bár még lehetne kis játékot a legkevesebb pėnzből a legjobb teljesítményt kihozni.Hirtelen gondban vagyok mert a vga-k még mindig drágák.
-
flymi
addikt
Úgy emlékeztem, hogy pár napja már lefuttattam a teszteket a kártyával, de végül nem találtam meg a képernyőmentéseket.
Most már vagy ötödjére futok neki a teszteknek. Újraraktam a drivert is. Arra gondoltam első körben, hogy túlmelegszik, de egy nagy álló venti oldalról és egy kis 12-es is telibe fújja fentről.
Úgy néz ki hatodjára megugorja... Mindjárt meglesznek az első pontok.Radeon 9500 Pro
Progik a szokásos:
3Dmark01SE
3Dmark03/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
flymi
addikt
-
Zicokuka
senior tag
Sokkal jobb a budget vagy olcsón jót kihozni, elvėgre sok pėnzből egy kiscsoportos is tudd erőművet ėpíteni.
-
xtro
aktív tag
10/10
-
flymi
addikt
Pontosan.
De szerintem te kifejezetten szereted az ilyen low cost budget tákolmányokat, különben nem szívatnád magad."most ültem le játszani" -> Ez mekkora! Szólt az asszony, hogy vidd ki a szemetet mi?
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
flymi
addikt
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő szervizestől. De komolyan. Múltkor láttam Pesten a metróban egy mozgólépcső szerelőt, akinek a farzsebéből kilógott vagy kettő is.
G80-ak tényleg egyre ritkábbak, most még érdemes ezeket behúzni gombokért, mert megy fel az áruk.
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Programozás topic
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EA Sports WRC '23
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- nVidia tulajok OFF topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest