- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaja1981
addikt
Sziasztok!
Én vállalok moddingolást, referenciám itt: [link]
Volt itt hirdetésem is a PH-n, sok kollégának készítettem házakat.
Megmondom mi a nagy helyzet.
Addig még csak-csak lehet döcögni, amíg hobbi szinten megy a dolog. Kis pénz, kis munka, de ha szereti az ember csinálni akkor jó.
Nálam ott akadt meg a dolog, hogy gondoltam komolyabb szintre emelem a dolgot és veszek gépeket. Hajlító gép, oszlopos fúró, fényező hely kialakítása, pisztolyok, hőlégfúvó, stb.
Na de ezeket már senki ne fizeti meg. Amikor mostanában is megkeresnek, hogy mennyiért fújom le a házukat, és azt merem mondani, hogy festéktől függően 25e Ft-től indul, akkor megáll a buli és megkapom, hogy ekkora lehúzást még nem láttak, mert ők a konyhában 2 flakon olcsó sprayével megcsinálják és 3000Ft-ből kész, akkor mi a 25000Ft nekem.
Na elárulom. Én és mások sem csak ráfújják a sprayit. Minden elemet csiszolni kell, majd alapozni, műanyagra műanyag alapozó, két réteg szín és két réteg lakk. Ez anyag árban mondjuk 10-15e Ft. És akkor 10e Ft-ért dolgozol 3 napot és nincs benne az eszköz és a hely.
Na ez a nagy helyzet, ezen kell elgondolkodni a mélyen tisztelt egyedi gépekre vágyó uraknak, hogy bizony pénzbe kerül.Másik.
Mennyiért plexizem be a háza oldalát. Mondom 6000Ft-től indul attól függ milyen a ház (alu, acél) milyen színű plexit akar, milyen alakban kell kivágni. Erre jön, hogy 10000Ft a gyári plexis oldallap, megint lehúzom szegényt.
Egyet tisztázzunk. A modder nem tud és nem is akar versenyezni Kínával. A tömeg gyártott eszközök, berendezések jobbak, mint amit otthon kézzel készítesz és elárulom olcsóbb is.
Szóval ami boltban megkapható ne akarjuk kézzel elkészíttetni.Megint másik.
Mennyit hirdettek itt egyedi házakat a PH-n 80e Ft-től 300e Ft-ig. És mi volt? Mi kerül ezen ennyibe, vérpistike 500Ft-ből megcsinálja.Ennyi.
Sok sikert a kezdeményezéshez
Újabb gondolat.
Egy minőségi ház 30e Ft-től indul, alatt mind gagyi, hiába mondanak mást az eladók, tesztek. Olcsó anyagok, nem átgondolt elrendezés, sorja és bóvli megoldások.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Béta iOS-t használók topikja
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Léghűtés topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest