- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
waithEard
őstag
Jó cikk...
. Én is szeretném látni mi lesz ebből 10 év múlva...
-
crwn
senior tag
válasz
philoxenia #52 üzenetére
háát, én tomtommnál még nem tapasztaltan hasonlót...
de ami késik..., remélem nem következik be soha! -
philoxenia
MODERÁTOR
Persze, nem elég a hang, de egy bonyolultabb csomópontban még a kettő együtt is kevés akár a besorolás miatt. Kecskeméten utólag belegondolva talán 5-6 méter volt az eltérés, de ez elég volt majdnem, hogy rosszfelé forduljak. Itt valószínűleg a pozició nem volt pontos.
Fehérváron viszont az új átépített elkerülő utakba bonyolódtunk bele közösen Moha bával a legjobb és legbiztosabb az, ha előtte át tudod nézni az útvonalat. mondjuk egyszer úgy is jártam, hogy a gyalogos navigációra beállított iGo-val hajtottam fel az autópályára.
Mondta is szegény, hogy fordulj vissza ahol lehet. -
crwn
senior tag
válasz
philoxenia #50 üzenetére
jah, meg aszondják, hogy hallagtni kell a navi-hangra persze, de figyelni kell közben az útjelző táblákat, s egyéb úti informátorokat is...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nekem most a nagyobb méretű hordozható dolgok tetszenek,
az internet mobilitása céljából.
Azonban a T-mobile Ameo-ról is hallani rosszakat, meg a Nokia 810-ről
is. A legrosszabb hír, az, hogy elég drágák.
Várom az Asus új olcsó notiszerűségét, mert a rendes noti nekem
nem eléggé hordozható.
A navigációval az a baj, hogy azért még nem tökéletes az sem.
Szfehérváron is rosszfelé fordultam, Kecskeméten is majdnem.
Lehet, hogy bennem volt a hiba, de úgy látszik meg kell tanulni
használni is ezeket a kütyüket. -
crwn
senior tag
válasz
philoxenia #48 üzenetére
na, pontosan! pontosan leírtad, amitől magam is nagyon tartok. a képernyőtapi!
de a fenébe is, a kisördögje ott trónol a vállamon, hogy ki kéne próbálni...
DE NEM! még nem. ha lesz erre elég dellám, akkor talán, addig meg használom az n73-at, végülis a tomtom se rossz navira! -
crwn
senior tag
válasz
philoxenia #46 üzenetére
jah, bocsánat, aszittem csak most fedezted fel a pda-k világát...
és abszolúte nem sértésnek szántam, csak magam még kacérkodom a pda szekcióval, és elsősorban az ájgó (tehát a navi) miatt, de még mindig kissé idegenkedem, mert az fix, hogy én nem tartanék ennyi izécskét a kocsimban (teló, pda, diavetítőgép, hi-fi torony), úgyhogy ha váltanék pda-ra, tuti combo-t vennék, de azoknak meg amik számomra megfizethetőek nem olyan jó a multimédiája (elsősorban a kamerára gondolok), mint az n73-as telómé, amit rendszeresn használok. a pda-kra is sok minden feltelepíthető, csakúgy mint a symbikre, sőt azoknál tán még szélesebb a spektruma ezeknek, meg a nagy képernyő ugye. de nem váltok egynelőre asszem. -
crwn
senior tag
válasz
philoxenia #43 üzenetére
az már régen van!
de symbian alapra még nincsen, nekünk a tomtom van. -
crwn
senior tag
válasz
philoxenia #41 üzenetére
igen.
de a legfaxább smartfónra a tomtom, annál jobb nix, sem a guglimap, se a roútsziksztisziksz, se a nokedli map (a saját fejlesztés), ezek általában csatlakoznak a hálóra és úgy szedik a térképet, a tomtomnál pedig a kártyán van a térkép. -
JoeYi
őstag
egyértelmű, de egyrészről nem is vagyok benne biztos, hogy van-e ilyen az én telefonomra, másrészről meg csak alkalmi jelleggel használom térképészetre
. Sokkal jellemzőbb, hogyha valahol látok egy fontos hírdetést, vagy valami olyan dolgot, amit egyébként leakarnék jegyezni, akkor csak lekapom, és még útközben ránagyítok a telefonban, és elolvasom.
Abban is igazad van, hogy N95-N73 már a képernyő méretéből fakadóan is sokkal jobban használható navigációra.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
JoeYi
őstag
Pár kép, van mindenféle, van amelyik nincs elforgatva, nehogy azt mondja vki hogy nem telóval készült, van makróval csinált is. A térkép a jó példa arra, hogy milyen praktikus a telefonba szerelt kamera, mivel könnyedén ránagyítok, és már útba is igazodok, de pl hasonló megoldásban használják puskázásra is.
-
crwn
senior tag
válasz
philoxenia #34 üzenetére
így van no, hát csak egy nevezőre jutunk!
a gyertyafényes vacsikat nagy csillárok alá kell telepíteni
én csak annyit mondtam, hogy ha nem nagyon pocsékok a fényviszonyok (szabadban nappal) a mobillal teljesen elfogadható képeket tudok készíteni, amit előhívatva is igencsak kielégítő fotókat kapok a téma szempontjából, tehát nem torzult a fej (a gyereknek nincsen tojásdad buksija a képen, nagypapa orra sem nyúlik túl hosszant a kép sarka felé), henem albumba tehető, megörökített pillanatok megfelelő képi dokumentálása történik az okosteló (n73) kamerájának köszönhetően.
hajrá combo teló+multimédia cuccok -
philoxenia
MODERÁTOR
A torzulás kisebb, de jelen van, gyertyafényben meg gyanús, hogy bemozdul.
Családi vacsi.
A két belinkelt képet, a vonalak torzulása miatt mellékeltem, az optikák
különbségéből adódik a párhuzamos vonalak különböző megjelenése.
A telefon nagy előnye, hogy nálad van mindig, de azért kell egy gép mellé
a komolyabb fotókhoz.
Viszont az enyém egész jó videot csinál, felbontását tekintve 640x480 max.
A fény viszont nagyon kell neki. -
crwn
senior tag
válasz
philoxenia #31 üzenetére
ez a valaki vagyok én!
az önarckép más, mint a családi fotó, ugyanis azt nem feltétlenül kartávolságból készítem. -
philoxenia
MODERÁTOR
Mobiltelefon kijelzője. [link]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Csinálj magadról egy önarcképet, ha nem érted miről beszélek,
de ne időzítővel, hanem csak úgy kézből.
Aztán nézd össze a tükörképeddel.Az eredeti hsz.-ben amire reagáltam, az volt írva, hogy nincs semmi
különbség a mobilos és a kompakt képei között.
Ha azt írja valaki, hogy neki a mobillal készített képek is jók,
az korrekt, mert ő dönti el mi kell neki. -
crwn
senior tag
válasz
philoxenia #28 üzenetére
nekem egyik mobillal készített családi fotóm (nem beállított, több generációt dokumentáló anyag) sem torzít, ezt nem tudod bemagyarázni
-
crwn
senior tag
válasz
philoxenia #27 üzenetére
már hogy lenne ugyanolyan?! persze hogy nem!
nem értettél meg!
nem érdemes azon vitatkozni, hogy jobb-e a mobilos kép a kamerásnál
egyébként szerintem sem olyan nagy durranás az 5mp-es mobilos kamera, mint amennyire inkább marketingfogás. -
philoxenia
MODERÁTOR
Egyébként a családi fotót nagylátószöggel csinálod, tehát közelről ráfér a képre mindenki,
de az arcok, bár felismerhetőek, torzítottak lesznek, ez minden nagylátószögű optikánál így van.
Próbálj olyan csoportképet csinálni rendes géppel ahol kb. 50mm az objektívtávolság és
mindenki örül, hogy nem a vidámpark domborútükrében látja magát.
Legjobb példa az újfajta személyi okmányokban található igazolványképek és a régi
igazolványképek közötti különbség. Ott nagyon látszik a nagylátószögű optika torzítása.
A fényerőről most ne is beszéljünk. -
philoxenia
MODERÁTOR
Itt arról volt szó, hogy ugyanolyan-e a kép.
[link]
[link]Próbáld egymás mellett megnézni a két képet.
Arcokat még személyiségi jogok miatt nem akarok feltenni, de ott ég és föld a különbség.
A Nokia N95-el csináltass magadról egy arcképet, aztán hasonlítsd össze egy fényképezőgéppel készült képpel.
Az 5 megapixelt a hajadra kenheted már bocs a kifejezésért természetfotózásnál.
Próbálj akár az eresz alatti fecskefészekről egy képet készíteni, majd nézd meg
monitoron. -
crwn
senior tag
télleg azon folyik a vita, hogy melyik készít jobb képet, egy teló vagy egy kamera?
persze ez hálás téma pro-kontra, és mindig vita tárgya...
és persze, hogy a kamera. de azon nem lehet telefonálni. a telóval pedig lehet fényképezni.
aki pedig távolról fiókáit etető madárkát szeretne tűélesen megörökíteni, az nem n95 nokiával ugrik neki a feladatnak (bár ugye ott 5megapixel a kulcsszó), ez nyilvánvaló. egyébként az n73-mal készített családi képeim (hozzáteszem jó fényviszonyok mellett) kiválóan előhívható minőségűek, maximálisan élvezhetőek. tehát nem profi fotós cucc, de a célnak megfelel. és még mennyi mindenre jó a telefon! csak hogy az eredeti témához visszatérjünk: okostelefonok. (nem combo pda-k
)
-
JoeYi
őstag
válasz
philoxenia #22 üzenetére
azért gondoltam, hogy az készült a telefonnal, mert nem volt exifje, bár furáltam, mert a telefon is rak bele. Ezekszerint csak te konvertáltad.
Amúgy minek raksz fel csak fényképezős képeket? Sokat nem mutatsz meg velük, legalább raktál volna be két telefonnal készítettet is, hogy lássátok mekkora szar.
Kérlek nézz vissza szombaton ebbe a topicba, belinkelek pár általam készített teljesen átlagos képet, amit a k750ivel csináltam
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
philoxenia #22 üzenetére
Itt az első kép zoom nélküli változata.[link]
Ráadásul a fiam fényképezte, nem fényképész.
Ja és ezt is le kellett vennem egy kicsit, mert 2,5 MB volt az eredeti méret.
Végig az optikáról volt szó egyébiránt, a képek rajzát kell nézni.
A telefonok optikája eléggé torzít, pláne közelről. -
philoxenia
MODERÁTOR
Ha tudnál számolni nem írnál ilyet, mind a három kép fényképezőgéppel készült.Hány MPixel?
Ha tudnál fényképezni rájönnél arra is, a 154 es kép kb. 5-600m ről készült max. zoommmal, a vonalaiból látszik. Ráadásul, ha elolvastad volna, amit melléírtam, akkor észreveszed, hogy ugyanonnan készült a 153 és a 154 kép csak mint írtam, a második már zoommal.
Egy kicsit le kellett vennem a méretét, mindkettőnek, mert a képfeltöltés visszadobta őket, mondván túl nagyok.
Az általad telefonnal készültnek vélt kép méretét nézd már meg, szorozd össze a két számot. Csak azt nem konvertáltam. -
JoeYi
őstag
válasz
philoxenia #13 üzenetére
érdekes, hogy ezt a három képet hoztad fel példának, mivel véleményem szerint a telefonnal csinált a legjobb képminőségű. A két kompapt géppel csinált közül a 154-es ráadásul meglepően rossz minőségű a ház falánál (100%-os méretben néztem a képeket), sejthetően nem a legjobb tömörítési minőséggel készült (akkor minek a jó optika, ha a helytakarékosság érdekében csak gyenge minőségű mentést választasz?).
Azthittem valamilehengerlő érvelést töltöttél fel, de épp csak megerősítetted amiről beszéltem: a kompakt géppel és a telefonnal csinált képek teljesen megeggyezően néznek ki.
-
crwn
senior tag
talán egyedül vagyok a véleményemmel, de én igenis élvezem az okostelóm (nokia n73) azon nem-telefonos funkcióit, amiket belepakoltak, remeknek tartom őket (fényképező, zenehallgató-részleg, programok futtathatósága a symbian oprendszer alatt, navigáció, laptoppal való szinkronizálhatósága)
maximálisan kielégíti az igényeimet -
JoeYi
őstag
[I]A PSP-t szerintem kár ide keverni, mivel az egy nagy kijelzős eszköz, olyan méretű megjelenítővel, ami sosem fog telefonba kerülni.
A nokia mégis próbálkozott az N-Gage-vel.[/I]
Node mikor? Bő 2-3 évvel a PSP előtt. Akkoriban Nintendo Gameboy volt kb az egyetlen ellenfele. (mondjuk a kiemelt részben azzal érveltem, hogy PSP szintű játéktelefon nem sok lesz, mivel telefonba nem praktikus akkora kijelző).
-
philoxenia
MODERÁTOR
A psp kijelzője mekkora is?
Ez [link]közel akkora. -
omani
tag
válasz
philoxenia #12 üzenetére
Köszi a véleményt, néhányra reagálnék is,
Én magam pont az ellenkező állásponton vagyok: a mai telefonok tökéletesen kiváltják a kompakt fényképezőgépeket (kompakt!), bármilyen mp3 lejátszót és az N95 már netezésre is egészen jól használható, mivel ellehet forgatni a képet, valamint a GPS -es navigációja is briliáns.
Ez igény kérdése, nekem egy iPod könnyebben kezelhető mint egy telefonos mp3 lejátszó, fényképezni pedig nem elég 2-3 Mpixel. Persze nem nyomtatok posztert de a fiam is csak egyszer fél éves, inkább csinálok jó minőségű képeket mint kötök kompromisszumot.
Az íráshoz hozzá kell tennem hogy inkább egy átfogó mint egyes termékeket kiveséző vélemény lenne, mivel nem ismerem a legújabb telefonok tudását, de a 100k környéki szemgenst - ahogy írtam - pont azért nem tartom elfogadhatónak mivel ilyen árért is nagyrészt kompromisszumra kényszerülsz.
Egyébként pedig nyitott kapukat döngetsz, hiszen a jövőt pont ott látom amit te is írtál, s ha az N95 tényleg használható, nemcsak adhoc összeintegrált és lassú cucc akkor annak örülök, mert én is egy bizbaszban szeretném látni az összes kütyüt amit magammal cipelek.
Az iPhone felhozása mint tökély? Hmm, aligha. Jó a koncepció, rossz, hogy apple kézben van.
Ha újra elolvasod, azt írtam amit te is;hogy maga a koncepció a jó, s ha az irány el van találva nem lesz gond a második vagy harmadik generációval.
A PSP-t szerintem kár ide keverni, mivel az egy nagy kijelzős eszköz, olyan méretű megjelenítővel, ami sosem fog telefonba kerülni.
A nokia mégis próbálkozott az N-Gage-vel.
Sokat utazom, és ahhoz hogy minden kéznél legyen most hordok magamnál egy PSP-t, egy F3-at, egy Casio Exilim fényképezőt meg egy iPod-ot. Ez csomó töltő, különböző memóriakártyák, pc kábel, stb cipelésével jár együtt. Jelenleg nincs olyan termék ami kiváltaná őket együtt - csak kompromisszumokkal. Persze senki nem fog telefonba PSP-t integrálni, de ahogy írtam előbb utóbb lesz valami kütyü ami telefonálásra is jó, de játszani is ezen a szinten lehet vele. Ebbe az irányba nyit minden, lásd PSP-s voip próbálkozások. Az hogy a display-t hogy oldják meg ki tudja, sci-fi-be illő híreket olvasni retinára vetített képekről, spéci kontaktlencséről stb stb.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
philoxenia #12 üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nem akarom a fényképezési képességeidet kritizálni,
de a fiamnak K750i-je van és csak mint telefonba épített
fényképezőgép rúg labdába a kompakt mellett.
Egy olcsó Pana LS60-ról van szó, ami alig volt több 30k.-nál
Na azzal nem lehet telefonálni.
A lencsék mérete, szinte bármilyen telefon esetén kizárja,
hogy minőségi fénykép készülhessen vele.
Egy kompakt gép 2-3 cm átmérőjű lencsét is kaphat, ami
telefonnál, pláne figyelembe véve a másik méretét egy
lencserendszernek, sohasem fog elférni normálisan.
A lencse mérete meghatározó a fényerő szempontjából,
nem beszélve a látószög változtatásáról a szinte minden
kompaktnál szerelt zoom segítségével.
A linkelt képet a fiam csinálta, csak egy a sok közül,
nincs válogatva. ilyen képet még sokáig nem tudsz
mobillal csinálni, mire esetleg igen, a kompaktok
már mérföldekkel előbb járnak.
Az árról még nem is beszéltünk.[link] -
JoeYi
őstag
nos a symbianos lassúságot főként a hardveres oldalról kell szemlélni, mivel akárhogyis nézzük megfelelő szolgáltatásokhoz megfelelő hardver is kell. Ha lesz módotok rá, akkor próbáljatok ki egy nokia N95-t, eszméletlen jól sikerült.
Én magam pont az ellenkező állásponton vagyok: a mai telefonok tökéletesen kiváltják a kompakt fényképezőgépeket (kompakt!), bármilyen mp3 lejátszót és az N95 már netezésre is egészen jól használható, mivel ellehet forgatni a képet, valamint a GPS -es navigációja is briliáns.
A PSP-t szerintem kár ide keverni, mivel az egy nagy kijelzős eszköz, olyan méretű megjelenítővel, ami sosem fog telefonba kerülni. Egyéb oldalról a telefonok befogják hozni a játékgépek teljesítményét, az ati és az nvidia is fejleszti a telefonokba szánt 3d gyorsítóit.
Az iPhone felhozása mint tökély? Hmm, aligha. Jó a koncepció, rossz, hogy apple kézben van. Steve Jobs a jól sikerült ipod óta azt hiszi, hogy tökéletesen tudja mi kell a vásárlóknak. Lehet, csak kár, hogy az egyik szempontja volt, hogy valami teljesen eltérőt csináljon a régi mobiloktól. Vagy lehet hogy csak üzlet stratégia? Hisz az iPhone után 2 hónappal bejelentették az iPhone 3G változatát. Higgyük el, hogy nem volt kész már két hónappal korábban is? Hogy lehetünk biztosak abban, hogy újabb két hónap múlva nem dobnak ki egy immáron 5megapixeles, gps -es iphonet?
Persze ha valaki profi fényképész, akkor nem telóval fog kattintgatni, de én a k750i -mel már több mint 2000 képet csináltam, tökéletesek lettek. (egy nikon kompaktom volt mellette, de beláttam, hogy ugyanolyan képeket csinálnak).
N95-s GPS nagyonis használható, de egyértelmű, hogy kocsiba venni kell egy nagyobb képrnyős céleszközt, ha sokat utazunk.
Szóval szerintem fényképező, zene lejátszó, játékok kipipálva, többi meg idővel jobb lesz
-
omani
tag
válasz
philoxenia #9 üzenetére
Tudod hogy van, izlések és pofonok. Nekem tetszik, használni is szeretem. Régen voltam telefonnal ilyen elégedett, talán a 6230-as Nokiamat kedveltem ennyire, bár az F3 olyan nagy tudásbeli hendikeppel indul hogy nekem már ezért is szerethető. Nem hazudik magáról
Sok embernek tetszik, nem egy helyen kérték már el tőlem hogy megtapogassák. Nem azt mondom hogy ez a telefonok királya, de átmeneti megoldásnak nekem ideális. Lecserélve a Sony Ericssonom komoly megkönnyebbülést éreztem. A teljes képhez hozzátartozik, hogy sosem adnék telefonért 50k fölötti összeget. -
omani
tag
Miután meguntam az idegesítően lassú menüket, vettem 10e forintért egy új kártyafüggetlen F3-at, azóta használom elégedetten. Egyedül a számológép funkció hiányzik. Cserébe viszont gyors, egyszerű, lapos, sokáig bírja az akkumulátor és ha külföldön vagyok csak beleteszek egy helyi prepaid-et és máris olcsón telefonálok. Se hűségnyilatkozat, se törlesztőrészlet
-
"új telefont akart venni, de olyat amibe nincs kamera, mert a munkahelyére nem vihet be fénykép készítésére alkalmas eszközt... szerintetek talált?" pl: Motorola F3 vagy Nokia E60
-
adam182
csendes tag
Báár arra kiváncsi lennék, hogy miért nem csinálnak 1-2 "retro modellt" a gyártók... Tudja azt amit annó tudott szoftveresen mondjuk egy 3310 + egy színes, nepfényben is jól látható kijelző + betonstabill szoft + normális antenna (térerő) + jóó hosszú üzemidő, kézreálló készülékház,gombok... nem hiszem, hogy lehetetlen lenne eladni.
talán mert azután nem vennél 2-3-4 évig másik telót, ami nekik nem biznisz.... furcsán hangzik, de túl jót sem szabad a gyártóknak csinálni sztem..(mármint az ő szemszögükből)
-
Stavi
aktív tag
"Olyan ez, mint autóban a SUV; méregdrága terepjárók amivel legritkább esetben mennek terepen, ha meg is tennék az első faág százezres kárt karcolna a lakkba."
ott a pont
Amúgy én nem bánom, hogy ez is, az is van bennük, bár tény h önállóan nem állnák meg a helyüket...
Báár arra kiváncsi lennék, hogy miért nem csinálnak 1-2 "retro modellt" a gyártók... Tudja azt amit annó tudott szoftveresen mondjuk egy 3310 + egy színes, nepfényben is jól látható kijelző + betonstabill szoft + normális antenna (térerő) + jóó hosszú üzemidő, kézreálló készülékház,gombok... nem hiszem, hogy lehetetlen lenne eladni.
Valahol olvastam itt a fórumba, hogy tanácsott kért egy illető: új telefont akart venni, de olyat amibe nincs kamera, mert a munkahelyére nem vihet be fénykép készítésére alkalmas eszközt... szerintetek talált? -
lesaux
veterán
Nagyon olvasmányos, lényegre törő, tiszta írás. Az utolsó bekezdést olvasva csak vigyorogtam meg bólogattam. Szívemből szóltál.
-
tildy
nagyúr
Mintha azt hallanám, hogy elég sokan azért keményen szidják az iphonet. Természetesen a használók közül
A designon kívűl - bár még nem próbáltam- nem győzött meg. Ahogyan a Series 60ban is hatalmasat csalódtam. Életem elsőként megismert MS oprendszeres mobilja is iszonyat hosszan bootolt, és folyamatosan megfagyott.Mi a jövő?
Voip, WIFI in mobile , integrált készülékek, és egyéb nyalánkságok. Apple már belépett, MS is befog egyre jobban, és jönnek szépen szépen az óriások.... Google , Linuxos készülékek , és egyebek. Hogy jó lesz-e mindez? Meglátjuk.Az apple-t meg fogja ölni a zártsága szvsz, de ők tudják....
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nekem még csak a nyolcadik kb.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A fogyasztói társadalom kiváló lenyomata az, amivé a mobiltelefon ipar manapság vált.
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest