Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz KaiotEch #259 üzenetére
Valóban kiegyenlítetlen lenne, de engedékeny vagyok és ezért csak a bal kezemet használnám. (jobbkezes vagyok)
Tényleg, lézerharc? Az jó móka.
Amúgy a Margitsziget azért is jó hely mert van játszótér.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
válasz KaiotEch #199 üzenetére
Mondanám, hogy megegyeztünk, de azt a memóriát max falidísznek tudnám használni és ami fontosabb, megtudnád hogy hol lakom. Ezt a kockázatot nem vállalhatom.
Sokan fizetnének azért hogy megtudják hol lakom.Szerk: Esetleg nézhetek mást ingyen?
Amúgy komolyan. Mikor lesz a következő ilyen összejövetel? Szívesen elmennék. De csak ha az én feltételeim teljesülnek.
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Varoz
addikt
válasz KaiotEch #187 üzenetére
+1
Mondjuk most sok pakkal annyira nekem sem ízlett a gyaloglás. De nem baj.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Huma
addikt
válasz KaiotEch #187 üzenetére
Akkor én a maradék 1% vagyok. Mondjuk én is lusta vagyok, de ha gyalogolni kell akkor erőt veszek magamon. A gyaloglással sosem volt gondom. Inkább csak a munkával.
Volt olyan melóhelyem ahol napi kb 10-15km-t kellett gyalogolnom, de egyáltalán nem bántam. Csak a körülmények nem tetszettek. Pontosabban az ott dolgozó emberek. Meg a cég hozzáállása.
-
-
Varoz
addikt
Nyem.
DeFrancoVidéki Man bírja a strapát.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Most érkezési sorrendben van a józanodás? Mer akkor jó bebaszhattam.
Aki fotózott az küldjön már letöltési lehetőséget! Thx.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest