- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
fujj animés avatár
-
alibaba78
őstag
Altalaban az az indok, hogy ha mar ugyis egesz nap azt bamulja (ugye minden hsz-nel latod a neved mellett), akkor legalabb egy csinos, vagy epp kellemes, tetszetos kep legyen, mintsem egy fickoe. Ha ezt megertjuk, es egyet is ertunk, akkor mindjart kiderul, mi (akik himnemu avatarral rendelkeznek) vagyunk ferdehajlamuak.
-
sztanozs
veterán
Gondolom sokan néznek animét a fórumon (másrészt a férfi anime szereplők is gyakran "nőies" kinézetűek
)
Erről jut eszembe:
Egy pár kisgyereket tol babakocsiban az utcán. Szmbejön velük egy járókelő, ránéz a babára és megszólítja a párt:
- De szép gyerek! Fiú vagy kislány?
- Hát, amikor felnő, majd eldönti... -
Mister_X
nagyúr
válasz
Thunderzolee #12 üzenetére
Pontosítok: sok tagnak egyéni női (általában anime) avatarja van.
-
Olyan is van, h valaki épp egy barátnőjénél van, és poénból beregisztrálnak ide, így lesz pasi névvel csajos avatar.. aztán egy darabig a csávó megtartja az avatart, mert tegyük fel, szép/kellemes/aranyos..stb emlékek fűződnek a regisztrációhoz.
-
Mister_X
nagyúr
Miért, akkor mennyit kell várnom, hogy lecserélhessem az egyedi profilképet? Mert ezt kérdeztem. És tudom, hogy el kell érnem az ôstag rangot (karácsonyra ezt akarom
), Mr X már felhomályosított.
Egyébként meg nem vagyok másodreg.
@Mr X: kösz az asszisztálást, most így hogy fogják bevenni, hogy te nem én vagy?
-
Születéskor kevés beleszólása van a nemébe, az avatart már választja.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ti mit gondoltok errôl? Itt láttam pár tagot akiknek nôi profilképjük van és nehezen képzelem el, hogy egy ilyen kocka...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest