- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- GAI: Poor Volta...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
fujj animés avatár
-
alibaba78
őstag
Altalaban az az indok, hogy ha mar ugyis egesz nap azt bamulja (ugye minden hsz-nel latod a neved mellett), akkor legalabb egy csinos, vagy epp kellemes, tetszetos kep legyen, mintsem egy fickoe. Ha ezt megertjuk, es egyet is ertunk, akkor mindjart kiderul, mi (akik himnemu avatarral rendelkeznek) vagyunk ferdehajlamuak.
-
sztanozs
veterán
Gondolom sokan néznek animét a fórumon (másrészt a férfi anime szereplők is gyakran "nőies" kinézetűek
)
Erről jut eszembe:
Egy pár kisgyereket tol babakocsiban az utcán. Szmbejön velük egy járókelő, ránéz a babára és megszólítja a párt:
- De szép gyerek! Fiú vagy kislány?
- Hát, amikor felnő, majd eldönti... -
Mister_X
nagyúr
válasz
Thunderzolee #12 üzenetére
Pontosítok: sok tagnak egyéni női (általában anime) avatarja van.
-
Olyan is van, h valaki épp egy barátnőjénél van, és poénból beregisztrálnak ide, így lesz pasi névvel csajos avatar.. aztán egy darabig a csávó megtartja az avatart, mert tegyük fel, szép/kellemes/aranyos..stb emlékek fűződnek a regisztrációhoz.
-
-
Mister_X
nagyúr
Miért, akkor mennyit kell várnom, hogy lecserélhessem az egyedi profilképet? Mert ezt kérdeztem. És tudom, hogy el kell érnem az ôstag rangot (karácsonyra ezt akarom
), Mr X már felhomályosított.
Egyébként meg nem vagyok másodreg.
@Mr X: kösz az asszisztálást, most így hogy fogják bevenni, hogy te nem én vagy?
-
-
Születéskor kevés beleszólása van a nemébe, az avatart már választja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad E31 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128gb - Kis sérülés, akár beszámítással
- Lenovo Mini PC - M720q / M920q - Core i5 8500T vagy 8400T - több db - ÁFA-s számla is - WIFI-s is!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest