- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brogyi
őstag
válasz
Bathalsar #355 üzenetére
A squid-hez sokszor HDD-t használnak. No, ott egyszerű megnézni. Sok felhasználónál kevés a RAM tárolásra. A squid-nek idő kell míg feltölti a rendelkezésre álló területet. Ha RAM van kijelölve neki akkor ne várj csodát. Esetleg valami beállítás kell neki. Lesz majd aki tud válaszolni neked, mert láttam használja valaki innen is.
Diagnostics/System Activity
Diagnostics/Command Prompt/Execute Shell Command/top
Diagnostics/Command Prompt/Execute Shell Command/dmesg | grep squid
Diagnostics/Edit File/BrowseAz utolsóhoz BSD ismeretek kellenek, mert szépen bele lehet rondítani. A többi csak figyelgetős/olvasós parancsok. Ártalmatlanok.
-
Brogyi
őstag
válasz
Bathalsar #348 üzenetére
Nekem lehet, hogy másképp jár az eszem.
Ha már van a LAN-on egy switch akkor miért nem oda dugod be a wifi AP-t? Mivel azt akarod hogy lássák egymást egy IP range kell.
Annak nem sok értelme van az én szempontból, hogy két külön IP range de azért lássák is egymást. Ahhoz bridge kell. Csak nem 255-nél nagyobb user tömeg van?
Hát pedig ott van a megoldás a youtube-on. Nekem 4 LAN van, és ment, de visszatértem a gyökerekhez az 1 LAN + switch. A belső forgalom nem terheli a pfsense-t. Ráadásul nekem így megy a port nyitogatás.
Mindegy, majd megkeresem a linket a 3 LAN bridge-hez.
A két IP range-t akkor alkalmazzák ha nem akarják látni egymást, vagy többen vannak mit 255 ( én így tudom).
Valami nekem nem gömbölyű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- TV OKOSÍTÓ (smart stick) eszközzel kapcsolatos segítségkérés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- OLED monitor topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Dell notebook topic
- Synology NAS
- RAM topik
- További aktív témák...
- OUTLET Áron - Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Mélyen ár alatt!
- Samsung Galaxy S25 Ultra, 12/512, ezüstkék titán
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD/Chrome OS
- Apple iPhone 16Pro 128GB Kártyafüggetlen 3Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest