- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve(AMD)
tag
A Codegen MX31-ben gyárilag 150(L) x 140mm(W) ATX táp van. Nagyobb méretű 160(L) x 150mm(W), már nem fér el benne. A vga és a táp tartókonzol behatárolja a lehetőségeket.
Ellenben egy SFX táppal, másik konzollal sok helyet lehet spórolni kétoldalt (hosszabb vga), plusz felette marad hely másnak (Scythe Himuro). Pl. a hdd-t áthelyezve (keretet eltávolítva), magasabb cpu-hűtők is nyugodtan elférnek.Szerk: OFF
-
MZperX75
addikt
Feltűnően jó minőségű ,házikó volt,mondjuk kár hogy van rajta felirat,de ez nem annyira zavaró.(a burkolata nagyon szépen van fényezve nagyon "elit"-nek néz ki.
A másik diszkrét grafikus kártyát is fogad,nekem
A6-3500(X3)és Asrock MiniITX(17x17) lappal szerelt masina van benne+5.25" helyen DVD-RW+2db 3.5"500-Gigás HDD+250W-os táp ,egy nagy ventit középre betettem a jó hűtés miatt,még így ,hogy beépítettem az asztalba is jó hőmérsékleteket produkál.
HDD-k 34-40fok között (szoba hőmérséklet 23-24fok légkondi)
Proci(APU) 39-45Fok max 52-55Fok.Ami nem a ház hibája egy kicsit hangosak a ventilátoraim,egyébként a házhoz nincs venti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest