- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
Egyébként durván nehéz lett, normálon elkezdtem egy új pályát és úgy kezdodott hogy beszakadt alattam a homok, rámzúdult egy valagnyi víz, elkezdett marcangolni egy zombi (fényes nappal), hegynyílások keresgélése kozben (hogy legyen szén) mikozben tehenek kozben szlalonoztam nekemjott egy creeper (fényes nappal), mikor találtam egy nyílást az egyik hegyoldalban akkor egy másik creeper, a bányában még mindig fáklya nélkul két másik creeper a semmibol (szerencsére felrobbantak), végul csináltam fáklyákat és egy kardot (eddig puszta kézzel gyilkolásztam) de lenyilazta a maradék négy HP-mat egy csonti.
^ és ez volt az elso napom

Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Pioneer PD-S601 asztali CD lejátszó
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest