Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
Egyébként durván nehéz lett, normálon elkezdtem egy új pályát és úgy kezdodott hogy beszakadt alattam a homok, rámzúdult egy valagnyi víz, elkezdett marcangolni egy zombi (fényes nappal), hegynyílások keresgélése kozben (hogy legyen szén) mikozben tehenek kozben szlalonoztam nekemjott egy creeper (fényes nappal), mikor találtam egy nyílást az egyik hegyoldalban akkor egy másik creeper, a bányában még mindig fáklya nélkul két másik creeper a semmibol (szerencsére felrobbantak), végul csináltam fáklyákat és egy kardot (eddig puszta kézzel gyilkolásztam) de lenyilazta a maradék négy HP-mat egy csonti.
^ és ez volt az elso napom

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest