Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Kovi71TM
tag
tudtok ajánlani v.mi megbizható os-t 9900-ra, mert a mostani zabálja az aksit
vendor: 171
platform: 5.1.0.622
App ver: 7.1.0.862(2435)és hogyan tudom frissíteni, hogy a beállítások, adatok, telepített programok megmaradjanak
-
sasa134
addikt
No, az Unlocked Mobiles-tól (UK) kiszivárgott a független Q5 ára...kapaszkodni tessék: 350GBP
Jójó ez nem hivatalos, meg elképzelhető, hogy előrendelős ár ami alakulhat még...de akkor is durva.
Avanti Roma
-
FET-MEN
veterán
Üdv. Porosodás a kijelző és a plexi között. Garanciában ezt takarítják nekem?
Iphone 7
-
kovabene
csendes tag
válasz lezerpiramis #8382 üzenetére
Aha, megvan, Mobilhálózat beállításai,
ezen belül van:
- Adatszolgáltatások ki/be opcióval
- Barangolás közben ki/be/figyelmeztetés (jelenleg: ki)
- A hálózat kiválasztásának módja: automatikus/manuális (jelenleg: automatikus)
- Hálózati mód: 3G/2G/3G és 2G -
lezerpiramis
őstag
válasz kovabene #8381 üzenetére
Rossz helyen vagy akkor. A "Kapcsolatok kezelése" meüpontban kellene lennie egy "Mobilhálózat" vagy "Mobilhálózat beállításai" menünek. Nincs mellette pipa, hanem egy sima almenüről van szó. Itt mit látsz?
Ha kiveszed a pipát a mobilhálózat mellől, akkor se hívás, se sms egyébként, mert ezzel offline módba rakod a telefont a mobilhálózat szempontjából.
[ Szerkesztve ]
-
kovabene
csendes tag
ezt most nem teljesen értem, mit jelent, hogy "roaming esetére"? Van egy ilyen opció?
Egyébként ha kikapcsolom az adatszolgáltatást (kiveszem ezt a pipát) akkor nekem szokott menni a wifi (már ha van). Instant email szolgáltatás van, lehet hogy ezért?
-
kovabene
csendes tag
válasz lezerpiramis #8378 üzenetére
Köszönöm, és ezt hol lehet?
-
kovabene
csendes tag
Sziasztok!
Egy 9300-am van T-mobilos mobil internet előfizetéssel. Nemsokára távolkeletre utazom és nem akarok rosszul járni, így tanácsot kérnék, mit tegyek? Jó volna ha lenne wifi-m és tudnék haza sms-t küldeni, de mivel mobilinternet előfizetés van rajta, folyamatosan frissít/letölt valamit.
Vajon...
(1) Ne vigyek csak egy buta telefont az sms-re.
(2) Van valami beállítás, hogy tudjak sms-ezni is és wifizni anélkül, hogy rámenne a gatyám.Köszönöm!
-
Hugi00
csendes tag
válasz lezerpiramis #8362 üzenetére
Nem törölték a BIS-t... A telefonnal ma vissza is megyek a szervizbe, ahol vettem, a legelső ötletem is ez volt a hétvégén, de még túráztattam magam egy kicsit...
Köszi a segítséget -
readyz
tag
válasz eventus #8370 üzenetére
Köszi a linkeket!
Majd légyszi írd meg hogy melyik hibriddel volt a legjobb a tapasztalatod ezek küzül...vagy még mindig wuwei hibridje vajon a legjobb?
Jelenleg egy 9790-est használok de biztos az utamba kerül még 9700/9780-as, ezért vagyok kiváncsi erre.Valaki kérdezte az imént...9700-asra is fenn van egyébként a 6.0.0.756, szintén a voda spain-nél...
-
őstag
válasz eventus #8367 üzenetére
9700-ra is van?
Letölthető valahonnan regisztráció nélkül is?Erre a hibára tud valaki megoldást ?
- SMS-nél szinte minden alkalommal feldob egy üzenetet: átvált a nemzetközi karakterkészletre az SMS-üzenetek írásához? Az üzenetek maximális hossza kisebb lesz. itt hiába katt Igen vagy Nem,
[ Szerkesztve ]
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
addikt
BIS aktiválással kapcsolatban kinek van T-Mobile-os tapasztalata? Értem ezalatt: Ha felhívom a 1430-at, vagy azt az adott telefonszámot, ami meg van adva a honlapon, akkor mennyi idő az aktiválás? Én kb két kattintásra tippelnék, de hátha tud valamelyikőtök pontos infót
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Hugi00
csendes tag
válasz lezerpiramis #8359 üzenetére
Hívtam, de elfelejtettem a 6 jegyű kódom, szóval... holnap próbálkozom újra a szolgáltatónál, más úton.
-
nagyúr
Hamarosan félévhez közeledünk...
Kiváncsi lennék, hogy a BB tud-e nyereséget termelni az új telefonokkal?!
A samunál "Jaj, de meg vannak ijedve, hogy csak X milliárt dollár nyereségük lesz az Y milliárdhoz képest"!
A /drogos-/elemzők azt állítják, hogy vége a samsung csoda korszakának!Ha a BB tud a múlt negyedévnél magasabb pozitív forgalmat felmutatni - akkor igen oda kell figyelni a cégre. (No meg érdemes lesz részvényt is venni.) Még valami: Ha a Z10 és a fejlődő piacokra kiadásra kerülő Q5 fordít a cégnél - akkor ők lesznek az új
almagyümölcs.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
válasz eventus #8356 üzenetére
Igen. Így már érdekes! Én még ebben nem mentem bele. Bármilyen megdöbbentő, de sok esetben kéz alatt venni egy telefont nagyobb garancia, mint a boltból vásárolni. Szerinted?
Eddig egy vásárlásommal sem döntöttem rosszul.[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
eventus
veterán
válasz Polarstar #8349 üzenetére
Pl.:
1 Az árak csak a készüléket tartalmazzák. Az egyéb tartozékokról érdeklődjön.
Bontott doboz vagy mifene?
2 Bolti + SW garancia.
Láttam már érdekes bolti javításokat és az SW otthon is frissíthető.BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
littledon
tag
válasz lezerpiramis #8343 üzenetére
Ezt nem tudtam, hogy nem fér alá a másik akku... na de nyár közepéig még biztosan várok a cserével, akkor majd eldöntöm, hogy 9900 vagy BB10.
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
Hugi00
csendes tag
válasz lezerpiramis #8352 üzenetére
Megvolt az adat törlés és a visszaállítás. Most az adatforgalom be van kapcsolva, de nem aktív a BIS... ezzel mit tudok kezdeni?
-
Hugi00
csendes tag
válasz lezerpiramis #8352 üzenetére
Jó, akkor értem, és menet közben a visszaállítás is leesett... nagyot koppant. Gondolom csak email, egyéb beállítások kellenek. Próbálkozom....
-
Hugi00
csendes tag
válasz lezerpiramis #8350 üzenetére
A böngésző is... Ok, a biztonsági mentés megvan, a wipe és visszaállítás, ehhez valami útmutató? Bevallom, a telefon vásárlásakor szépen beállítottak mindent és nem figyeltem túlságosan
-
Hugi00
csendes tag
válasz lezerpiramis #8347 üzenetére
Igen, az volt az első lépés, de nem segített. Más lehetőség?
-
eventus
veterán
válasz lezerpiramis #8339 üzenetére
36 honap szoftvergari xxl gsm. Meg is erdemli, aki ilyen helyen vesz.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Hugi00
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. A net ma a telefonom minden előzetes beállítás / átállítás nélkül lehalt, a hibaüzenet, hogy hiba történt a készüléknél a kiszolgálóhoz való csatlakozáskor (e-mail beállítás)... Eddig remekül működött, a szolgáltatás állapotánál a BIS aktív. Ezzel mit lehet kezdeni???
Előre is köszönöm! -
-
littledon
tag
hagel #8335Nem tudtam, valamiért nekem július eleje rémlett, de ezekszerint az csak valami találgatás lehetett...
lezerpiramis #8337Igen, sokan panaszkodnak a 9900 üzemidejére. De lehet hozzá kapni nagyobb kapacitású akkumulátort nem? Vagy az drága esetleg kárt tehet benne?
[ Szerkesztve ]
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
lezerpiramis
őstag
válasz Latitude Inc #8340 üzenetére
Vezetekes netem nincs, ellenben a mobilnetem 10-11 Mbit-tel jon, szoval a hotspothoz kell a 3G. Mashoz nem nagyon, legfeljebb neha egy kis YouTube.
[ Szerkesztve ]
-
Latitude Inc
csendes tag
Túl kint van a Pé. 3G-t mire használjátok, most úgy őszintén? Nem provokatíve kérdezem, csak érdekel.
-
XSiGma
aktív tag
Allee gsm boltban lattam fekete es feher q10-et 180ert,hatha erdekel valakit.
-
littledon
tag
Akkor megnyugodtam!
Köszönöm mindenki válaszát!!Szívem szerint lecserélném egy 9900-ra csak túl vonzó a BB10 és így reménykedem, hogy nem fog az egekben landolni a Q5 ára...
Egyébként azt lehet már tudni, hogy magyarországon forgalmazva lesz-e a Q5 hivatalosan, vagy csak sufni GSM??[ Szerkesztve ]
-
lezerpiramis
őstag
válasz littledon #8328 üzenetére
Ilyen kis kijelzoju BB-t szerintem erdemesebb 2G-n hasznalni (ezert nem volt gaz a 3G hianya a 8520-asnal es a korabbi Curve-oknel sem). Dual modba meg mindig atrakhatod, ha netet kell osztani rola, esetleg youtube-ozol. 3G only-t nem javaslom, mert ahol nincs 3G, ott le fog szakadni a halozatrol.
-
littledon
tag
Mennyit tudtok a 9320as Curve üzemidejéről?? Mindenhol közel 2 napokat olvasok, na most nekem jó, hogyha egy napot kibír, de ha nyomkodom képes fél nap alatt is simán lemerülni vagy 4-5 órahossza alatt is.
Már akku cserén gondolkoztam vagy, hogy visszaviszem... 2G és 3G adatforgalomra volt állítva, átkapcsoltam csak 2Gre és láss csodát bírja a 2 napot olykor többet is, de 1 napot bárhogyan vígan...
Most ki szeretném próbálni csak 3Gn, de valószínűsítem, hogy még a 2G és 3G kombónál is kevesebbet fog kibírni, kíváncsi vagyok.
Mindazonáltal használtam már szinte a létező összes rendszert és ilyen nagy különbséget még emlékezetem szerint egyiknél sem tapasztaltam...
Normális, hogy ekkora a két adatkapcsolat közti különbség az üzemidőt tekintve és normális, hogy 2G és 3G adatkapcsolati beállításnál (szerintem ez az alap és így használják a legtöbben) ennyire gyorsan merül a telefon??? Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz eventus #8324 üzenetére
Nos, nem vagyok egy átlagos felhasználó.
Ma voltam a SmartShopba. /Az a bizonyos vodafonos.../
Volt ott két úriember, akik fél óra alatt felvilágosítottak a OS 7 és OS 10 különbségeiről.
Nos, van pár, és emiatt igazából számomra a Z10 sokkal vonzóbb ajánlat, mint egy 9900..A gépet melóra akarom használni és az elképzeléseimhez szabni. Jelenleg erre készülök. Sokat dolgozom rajta.
Izgalmasnak tűnik.
-
bigsee
addikt
Nekem jó lesz a 9900, de a golden Q10 mégjobb
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
nagyúr
Tegnap a kölcsön 9900 Boldot visszadtam. Frankó! Gyors! Bejövős!
Ellenben kissé bizonytalan vagyok azt iletően, hogy érdemes-e még venni. Pletyiztek itt-ott a Z5-ről is - és ha van esze a cégnek akkor meglépi. Azonos kijelző méret, más kamera és más jellegű ház. Szerintem sokaknak bejönne.
Majd többet megtudunk ősz felé. Mellesleg a fejlesztés kordában tartása, hogy ragaszkodnak a kétféle kijelző mérethez - jó! Könnyű így feljesztgetni, hogy nem kell mást figyelembe venni.[ Szerkesztve ]
-
bigsee
addikt
válasz romierna #4067 üzenetére
"Lenne egy kérdésem és bízom abban, h. itt meg is kapom rá a választ!!!
Lassan 1 éves a telefonom (BB 9780 Bold) és egy olyan problémája van, hogy folyamatosan kiírja nekem, hogy sms memoriám megtelt.Kitöröltem az összes üzeneteimet és még átformáztam a kártyámat is, de ezek ellenére is ugyanezt csinálja. Múltkor elvittem szervizbe, megcsinálták, de 3 hónapra rá (most) újból megtörtént!!!! "Írta a kolléga egy éve, viszont ez most nálam előjött. E annyira komoly, hogy szervizes, meg újratelepítős megoldás van csak???
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
littledon
tag
Igen ebben bízom én is! Sajnos ez nállam már előtte is át volt állítva és mégsem jó... az az érdekes, hogy az alap böngészőnél teljesen jól működik, csak itt nem valamiért. Egyébként, hol lehet nyomonkövetni az érkező frissítéseket? CB fórum? mondjuk itt is biztosan fogja írni valaki majd mindig...
-
-igu-
addikt
válasz littledon #8313 üzenetére
Igen, nalam is igy mukodik, de ne feledd, hogy ez meg messze nem a kesz alkalmazas, lehet, hogy faragnak majd ezen is.
A youtube-os problemat a PlayBook bellaitasai kozt szerintem tudod orvosolni, ott van menupont arra, hogy a hatterbe kuldott alkalmazasok hogyan viselkedjenek.General - applications behaviour - showcase/default/paused
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
littledon
tag
Nállad is csak úgy működik a Bookmarks, hogy Menü majd ott Bookmarks?? Átnéztem de más megoldást nem találtam sajnos, így ez a része rosszabb mint az alap Browser. Egy külön gomb vagy gesztus jót tenne neki... Az állandó fülek miatt viszont nagyon jó!
Még egy olyan észrevételem volt ami nem tudom, hogy egyéni probléma vagy sem, de mindenesetre számomra nagyon zavaró. Szóval, hogyha egy fülön elindítok egy youtube videot(zene) majd átmegyek egy másik fülre böngészni akkor a video leáll de legalábbis a hang kikapcsol... ezt követően a gyári youtube appal próbálkoztam, de ott is kikapcsolja, amennyiben visszatérek az Origami böngészőbe. Sima zenelejátszónál működik!
Tapasztaltatok ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
zollek
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, h a BB 9320ra telepítettem néhány alkalmazást az app worldről és azóta 2 vagy napi szinten küldi a featured app-seket, ezt vhogyan kilehet kapcsolni?
Üdv Zoli
-
-igu-
addikt
válasz Takhanto #8302 üzenetére
Nalam (ill. Eventusnal es littledonnal) ez a verzio fut, de a Download es a Settings itt is inaktiv, a Bookmars viszont mukodik. Mivel folyamatosan fejlesztik es meg messze all a veglegestol, nem aktiv minden opcioja.
Nem tudom, nalad mi miatt nem indul el az ujabb verzio.
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-igu-
addikt
válasz Polarstar #8304 üzenetére
En egy darabig olvastam oket, de amikor masodszor kertem oket kommentben, hogy legalabb a helyesirasellenorzot engedjek mar ra a cikkekre, ha mar nincs, aki atnezze, letiltottak a verbe.
PlayBookblog-ot se szivesen olvasom mostaban, pedig valamikor... Ehhh.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
lezerpiramis
őstag
válasz Gyurvagyi #8293 üzenetére
A legtöbb kiszolgáló (pl. Gmail) esetében szinkronizálja ezeket, de nem olyan gyorsan, mint a bejövő elemeket.
Ebben nincs sok tapasztalatom, mivel BES-em van, azzal pedig nem megy együtt a BB Protect. Távolról lehet törölni a telót, mentést és visszaállítást is lehet vele csinálni, ha jól tudom. Itt utána tudsz olvasni.
Sokkal gördülékenyebben megy ez BB-n, legalábbis szerintem. Próbáltam már iPhone-t, Androidot és WP-t is, de ha levelezésről és chatelésről van szó, akkor a BB-re szavazok, szerintem még mindig ez a csúcs, ha kommunikációról van szó. Rengeteg gyorsparancs van az Üzenetek menüben (C gomb: új email, R gomb: reply, L gomb: reply to all, U gomb: odaugrik a legutolsó olvasatlan levélhez stb.), ráadásul ide össze lehet gyűjteni szinte minden üzenettípust (SMS, MMS, email, Facebook, BBM, Twitter, GTalk, hívások stb.). Az olvasottság engem sosem érdekelt, mert mióta BB-m van, azóta gyakorlatilag minden privát levélre BB-ről válaszolok, mert sokkal kényelmesebb, mint bármi más. Villog a piros LED, látom, hogy jött valami, megnézem, válaszolok, esetleg forwardolom. A vállalati levelezés más, hiszen munka közben Outlookot használ az ember, de ott pedig a BES miatt minden szinkronban van, és ez sokkal többet tud, mint egy activesync-es megoldás (iPhone, Android stb.). Mindent összevéve könnyed az egész, erre van kitalálva, nekem legalábbis megfelel, pedig nálam az az első, hogy kiszolgáljon a telefon. Ha lenne vezetékes netünk itthon, és nem jönne ilyen jól a mobilnet, akkor elég lenne egy 8520-as is nekem.
Egy-két új bundle még fog jönni, de komoly fejlesztések szerintem már nem lesznek. A 9900-asban nincs FM-rádió, ez az OS 7.1-es BB Curve-ök (9320, 9360) privilégiuma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít