Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
icezozo
addikt
válasz lezerpiramis #9799 üzenetére
okos ötlet de attól még nem fogják elolvasni és majd 3 hsz múlva jön az ismételt kérdések sorozata
http://qwankido.hu/
-
lezerpiramis
őstag
válasz lezerpiramis #9798 üzenetére
Anno elkezdtem egy FAQ-t gyártani, bemásolom a releváns részeket. Lehet, hogy hosszú lesz, de nem baj A BB10 előtti oprendszerekhez:
Q: Mi az a BIS?
A: A BIS – vagy BlackBerry Internet Service – egy speciális szolgáltatás, leegyszerűsítve ez adja az internetelérést a BlackBerry készülékeken egy egyedi hozzáférési ponton keresztül (“blackberry.net”). Ezzel állíthatjuk be a levelezésünket, mely push alapú (maximum 10 email-címet), ezzel böngészhetünk, ezzel használhatjuk a BlackBerry Messengert. A BlackBerry alkalmazások nagy része csak akkor működik, ha rendelkezünk ilyen opcióval. A szolgáltatás titkosított adacsatornát nyújt, emellett kiválóan tömörít, így kisebb adatmennyiség is elég lehet a felhasználók számára. A BIS ára szolgáltatónként és tarifacsomagonként változhat, illetve az is befolyásolhatja a fizetendő összeg mértékét, hogy van-e internetes opciónk az előfizetésünkön. Utóbbit is érdemes rendelni, mivel néhány funkció BlackBerry-k esetében is csak normál mobilinternettel működik.Q: Miért kell BlackBerry szolgáltatást rendelni ahhoz, hogy megfelelően működjön a BlackBerry-m?
A: Azért, mert a BlackBerry telefonok legtöbb funkciója ezt a szolgáltatást igényli. Ezzel működik a legtöbb app (BlackBerry Maps, BlackBerry Messenger, Facebook, Twitter, LinkedIn, Google Talk, Yahoo Messenger stb.), emellett a levelezéshez és a gyári böngésző mobilhálózaton történő használatához is ez kell. Ezen alkalmazások – leszámítva a böngészőt, a Facebookot, a Twittert és a BlackBerry App World-öt – Wi-Fi-n is csak akkor működnek, ha van BlackBerry szolgáltatás a készülékben lévő SIM-en.Q: Mik azok a szolgáltatáskönyvek?
A: Olyan profilok, amelyek automatikusan megérkeznek a készülékre, amennyiben az megfelelően regisztrált a vezeték nélküli hálózatra, és a készülékben lévő SIM-kártyán aktív a szolgáltatás. Ezek tartalmazzák az egyes funkciók (böngészés, levelezés, messengerprogramok) működtetéséhez szükséges beállításokat.Q: Mit tudok használni akkor, ha csak normál mobilinternetet szeretnék, BIS-t és BES-t nem?
A: Normál mobilinternettel általában külső alkalmazások működhetnek, néhány ezek közül: Opera Mini, LogicMail, Nimbuzz csevegőprogram, Google Maps. Emellett valószínűleg működni fog az internetmegosztás, valamint a gyári böngésző is, amennyiben a szolgáltató biztosít ilyen internetes/wapos profilt. Vannak olyan alkalmazások, amelyek mobilhálózaton csak BIS-sel működnek, de újabb verzióik Wi-Fi-n hajlandóak BIS nélkül is elindulni: ilyen a BlackBerry (App) World, a Facebook és a Twitter.A többit majd akkor, ha rendelsz BIS-t
[ Szerkesztve ]
-
lezerpiramis
őstag
válasz Taoharcos #9797 üzenetére
Ez megint egy olyan alkalmazás, amely BIS esetén használható, maga az ikon is csak akkor fog megjelenni, ha előfizetsz a BIS-re.
Az ikon pedig sárga is marad, csak akkor fog zöldre váltani, ha rendelsz BIS-t. Ettől függetlenül sárga színnel is fog működni a böngésző, csak lesznek alkalmazások, amelyek nem (BBM, Maps, levelezés, GTalk stb.).
[ Szerkesztve ]
-
Taoharcos
aktív tag
válasz lezerpiramis #9793 üzenetére
Próbáltam a te útvonaladon, de nem müxik. A wifinél továbbra is sárga ikon van.
-
icezozo
addikt
-
icoj69
tag
válasz Taoharcos #9790 üzenetére
Azon a telefonon nem automatikus, ha van wi-fi akkor azt használja.
Neked kell a büngészőt beállítani, hogy a wi-fit használja.
Ha megnyitod a böngészőt, nyomsz egy berry jelet, ott a beállításokban megtalálod, hogy hotspot, arra állítsd. Ha bezárod a böngészőt és ujra megnyitod, akkor ismét be kell ezt állitanod.iPhone 11, 2020 MacBook Air M1
-
Taoharcos
aktív tag
válasz lezerpiramis #9789 üzenetére
Azt kigúgliztam hogy Blackberry Internet Service. Nem szeretnék egy csomó időt visszaolvasgatással tölteni, azért kérdeztem. Wifis kapcsolathoz is kell?
-
lezerpiramis
őstag
válasz Taoharcos #9788 üzenetére
Hát most nem részletezném, mi az a BIS, erről szól részben a cikk, amelynek a fórumába éppen írsz... Röviden annyi, hogy ez a BB lényege a BES mellett.
A böngészőprofilt a böngészőn belül, vagy a speciális beállításokon belül lehet módosítani. Nem tudom, hogy 8820-asnál ez hogyan szerepel pontosan, talán valahogy így: Beállítások / Speciális beállítások / Böngésző / Alapértelmezett böngészőkonfiguráció.
-
Taoharcos
aktív tag
válasz lezerpiramis #9787 üzenetére
Mi a BIS? Kap IP címet. A hibaüzenet: Nincs internet kapcsolat. A böngészőprofilt hol lehet állítani?
[ Szerkesztve ]
-
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok. Van egy Blackberry 8820-s nálam. wifire sikerült rácsatlakozni, de nincs mellette zöld jelzés csak sárga. Valószínűleg ezért nem tud a böngésző program csatlakozni a netre. Valaki tudna segíteni mit kéne beállítani? Vagy ezzel a telefonnal nem lehet?
[ Szerkesztve ]
-
lezerpiramis
őstag
Szolgáltató-, OS- és telefonfüggő, hogy mi érkezik meg BIS nélkül. A 8xxx modelleknél már valóban megjött néhány service book BIS nélkül is (wap, MMS, Wi-Fi-s modell esetén a két Wi-Fi-s service book), de az a tapasztalat, hogy a korábbi telefonoknál ezek is csak akkor érkeztek meg, ha volt BIS a kártyán - függetlenül attól, hogy a BB APN nem kellett a működéshez. Az egyik 7230-asomon még 3.7-es OS van, a 7290-esen 4.0-s, egyiken sincs alapból böngészőikon (még wapos sem), ha nincs BIS/BES.
Ezekkel mindig lehet némi szívás, így volt ez azon usereknél, akik anno Storm-okat akartak olyan szolgáltatónál használni, amelynél nem volt támogatott a telefon. Amikor kijött a 4.5-ös OS, amelynél már service book volt a BB Maps-hez, akkor az sem működött, mert nem jött meg ez a service book egy ideig még BIS-sel sem (szolgáltatói támogatás hiányában), más modelleknél pedig az MMS-sel volt olyan gebasz, hogy BIS nélkül nem jött meg a service book hozzá, pedig elvileg ugye semmi köze az MMS-nek a BIS-hez...
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz lezerpiramis #9783 üzenetére
Megpróbálom azért összehozni, mert 8100n is ment a böngésző, és Bisem nem volt még.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
válasz lezerpiramis #9780 üzenetére
Akkor BIS nélkül netem sem lesz? Bámm, felejtős akkor a net, az megmarad a Note2 nek.
-
XSiGma
aktív tag
Ha valakit érdekel,tudok egy újszerű aktív fekete BB tokot 9780/9700-hez (nem tudom mihez jó még).PM
-
Crafter32
őstag
-
lezerpiramis
őstag
Mondjuk a 7290-esen nagy élmény nem lesz a böngészés EDGE-et nem tud, csak GPRS-t. Ráadásul amikor próbáltam a 7230-asomat (Vodánál), akkor azt tapasztaltam, hogy a wap böngészője ugyanazon oldalak megjelenítése esetén sokkal lassabb, mint a BIS-hez tartozó böngészőprofil. Lehet, hogy a wap átjáró miatt, fene tudja.
-
Coq
aktív tag
En hasznalok Linuxot is, de a Desktop Manager csak Windowson megy (es Mac-en).
Viszont hallottam fanatikus linuxos ismeroseimtol, hogy van egy LinBerry nevu projekt, Ubuntura, es allitolag mukodik. Nem teljes mertekben valtja ki a Desktop Managert, de sok dologra azert jo.
[ Szerkesztve ]
-
hati
addikt
Nem tudja, de felrakhatod egy másik BB szolgáltatás könyvét a sajátodra.
-
nagyúr
Jut eszembe!
Kérdeztem a Flac lejátszást.
A-ha! A gyári progi lazán viszi méghozzá folderes nézetben.Zene füleimnek! Ez nálam 5 piros pontot ér.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
MurdR
veterán
válasz lezerpiramis #9766 üzenetére
Még anno BB8xxx-szel pedig tudtam netezni BIS nélkül is
-
nagyúr
válasz lezerpiramis #9768 üzenetére
Megy a Viber fasszentosan!
-
nagyúr
válasz littledon #9762 üzenetére
Félig meg van oldva. BB regisztri van már és wifin nyomjuk a frankót. Majd adatos csomaggal mehet a Viber.
Mivel neki feltöltős van - ezért nem lesz BIS-e.
Nem akarja magát elkötelezni. Utálja a függést.Imádja a telcsit és iszonyat jó a hangja a 9900-el, ha hívom! Most a droidot inkább hagyjuk..
Egyik ismerősöm valami kincsi csing-csunggal hívogat. Háááát... A trágya szar egy dicsérő jelző lenne rá.
Szavanként egy másodperc kihagyás! Így egy beszélgetés az olcsó tarifájával is legalább ötször tovább tart!
Mondtam neki, hogy vegyen egy Nokiát - de nem! Szerinte ez szar.
Agyára ment a takarékoskodás!!!! Nem szeretek vele beszélni emiatt. Amúgy rendes gyerek....Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
MurdR
veterán
Sziasztok.
Vaterán beszereztem nevetséges áron egy BB7290-et.
Ugyebár elég régi rendszer, és nem éppen hasonlítható össze a BB9000 Boldommal.
Lenne pár kérdésem.
Nem találom rajta a böngészőprogramot. Ez el lehet rejtve valahogy az előző tulaj által? Mert anno valamelyik bbmen lehetett elrejteni ikonokat, de ezen nem találtam hogy miként lehetne.
Nincsenek benne szolgáltatáskönyvek. Ezt hogy tudom pótolni? Néha egy kis retrozás miatt betenném a simemet, de akkor legalább maileket jó lenne olvasgatni.
Lehet hogy a szolgáltatáskönyvek meglétének hiánya okozza azt, hogy nincs böngészőprogramom a menüben?Egyenlőre ennyi.
-
littledon
tag
-
nagyúr
Csak úgy lehet egy másik telefonra feltölteni az appsztórból, hogy van BIS regisztráció???
Semmi, de semmi nem jön le. Még az ingyenesen sem.
-
hermanyi
addikt
válasz mAtThEw0319 #9758 üzenetére
Ezt olvasgasd át azért előtte mielőtt nekiállsz .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hati
addikt
válasz mAtThEw0319 #9758 üzenetére
Fel.
-
BB9360
aktív tag
válasz lezerpiramis #9756 üzenetére
Igen, letöröltem, és újra hozzáadtam. Nem változott semmi.
Most újra varázsoltam, de egészen addig, amíg secure connection-t (ssl-t), bekapcsoltam, addig a test nem ment. Kikapcsolva sikeres volt, de küldeni nem tudom mailt róla, azt írja, hogy error with receipent...
Ja mind a gmailes, mind a freemailes címemre ezt írja (nem gépeltem el...) -
BB9360
aktív tag
válasz lezerpiramis #9754 üzenetére
Nem, nem használok Outlookot. A T freemailes felületére folyamatosan érkeznek a levelek, csak a BB-re nem. A gmailesek persze megjönnek, gond nélkül.
-
BB9360
aktív tag
válasz lezerpiramis #9744 üzenetére
Elképzelhető, de oda megérkeznek a levelek, csak a logicmail-re nem...
freemail tényleg nem a legjobb, de olyan címnek tökéletes, ahová nem a fontos leveleket várja az ember...
-
nagyúr
Sima USB Mass Storage módra a gép nem kényszeríthető? Csak az a névjegy, bejegyzés és naptáras izé van? Örülnék neki, ha nem kellene ezzel szívnom. És végre lehetne rajta pl zene is.
-
lezerpiramis
őstag
válasz mAtThEw0319 #9750 üzenetére
Nem. Normal mobilnet ehhez kell: YouTube (nem az oldal elerese, hanem az adott video lejatszasa), netmegosztas, egyes kulso alkalmazasok, szolgaltatoi wapos/netes bongeszoprofil.
Az Opera emlekeim szerint BIS-sel is mukodik, a FB pedig csak azzal. Mondjuk nekem mindig volt mobilnet is a BIS melle.
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz mAtThEw0319 #9749 üzenetére
A YouTube alkalmazás is csak BIS-el? (mobilnet nélkül)
[ Szerkesztve ]
-
mAtThEw0319
senior tag
Bocsi srácok, hogy ennyiszer zargatlak titeket a láma kérdéseimmel, de nem tudok még megnyugodni.
Biztos, hogy sima BIS-el (vodafone!!!!) tudom majd használni az Operát, FB klienst, App World -t meg a többi alkalmazást?! Mert itt, a Mennyibe kerül? fülre kattintva, közvetlen a táblázat alatt van egy leírás és ilyet nem ír.
Azért is lenne jó ha sima BIS-el menne minden és nem kellene rendelnem mobilnetet mert akkor 200 MB ( ZsebNet 100 + BIS ) helyett 500 MB lenne a "mobilnetem" (ami csak BIS-ből állna) ugyan annyi pénzért.Tudom már kérdeztem, de biztosra szeretnék menni.
-
nagyúr
válasz eventus #9746 üzenetére
Köszönjük. Mostmár "Ritumitu" is elégedet lehet talán. (Talán... )
Mellesleg. Ki használ ma még fríímélt?? Lassú, szar és szpemmes volt már vagy 10éve! Én spec nem fogadok és nem küldök oda levelet soha.
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
Korábbi eszmecsere lezárása a roamingról: [link]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
lezerpiramis
őstag
válasz hermanyi #9740 üzenetére
Teljesen jogos - anno a BlackBerry is belatta (akkor meg RIM), a 8900-as mar tobb RAM-mal jott, ha jol remlik.
Nekem anno a BES, a nehany Gmail-fiok, a Facebook es a GTalk volt lenyeges, minden mas sokadlagos volt, szoval elvoltam a 4.6-tal is. A BES-es levelek omlesztese sem zavart nagyon (egyutt voltak a privat levelekkel, de piros szinnel meg voltak kulonboztetve).
Mindezektol fuggetlenul nalam a 9000-es marad _A_ BlackBerry, nemreg be is szereztem egy leharcolt peldanyt, mert a korabbit eladtam
-
BB9360
aktív tag
Találkozott már valaki ezzel a problémával?
Logicmail-ben gmail és freemail. A freemail pár napja nem megy, a gmail igen. Töröltem a freemailt, újra felraktam, semmi. Se nem fogad, se nem küld (ok, vmiért küldeni sosem küldött, legalábbis a freemailes accountról, csak a gmailesről, hiába választottam ki a freemailt).
Milyen beállítások kellenek? (mondjuk elvileg nem változtattam rajtuk, tehát magától állt meg...)
Köszönöm! -
nagyúr
Ezt most nem értem. Nekem nem kell naptár, mert magamnak fejlesztek és a naptár papíron van.
Jegyzetre ott a text -› folderbe megy....
Névjegyek meg a telefonban már. És egyelőre nem innen mélezek. Csak nézem.
Mégis mi itt a gond?
-
hermanyi
addikt
Arra ott a T mobil
(#9734) lezerpiramis: a felsorolásod miat használok OS 5 öt és nem 4.6 ot és az általam linkelt OS 2 hónap alatt 1 X fagyott. míg az előző hetente 1X tuti de volt ,hogy többször is .Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Coq
aktív tag
válasz mAtThEw0319 #9721 üzenetére
Az alkalmazasok szempontjabol a RAM a lenyeg. A 9000-nel ez 128 Mb. Minoseg szempontjabol remek keszulek, ez tagadhatatlan, ha tenyleg csak azokat az alkalmazasokat hasznalod, akkor jarhato a dolog, szerintem meg OS 5-tel is erdemes megprobalni. Erdemes, mert szerintem az OS 5 sokkal jobb, Lezerpiramis osszefoglalta a fontosabbakat, de vannak meg mas, aprobb dolgok is (pl. aprosagnak tunik, de igen praktikus, hogy az enter billentyu lenyomasaval el tudod kuldeni az uzeneteket, nem kell mindig behivni a menut, mint az OS 4.6-nal, stb.)
(Eleg nagy) hatranya viszont a trackball (a trackpad elleneben) : sokkal konnyebben koszolodik, es a kezelese is - szamomra legalabbis - kevesbe kenyelmes. A billentyuzete nagyon jo, de nekem tokeletesen megfelelt a (kisebb meretu) 9700-e is.
A fenykepezoje sem tul kiraly (2 Mpixel autofokusz nelkul), de alapnak tokeletesen megfelel. A(z ingyenes) PDF olvaso mar meredekebb, mert ha van is ra, zoomolni nem lehet vele (en legalabbis nem talaltam zoomolni tudot), marpedig egy akkora kepernyon egy PDF fajl olvashatatlan. Viszont a .doc, stb. szovegfajlokat tudja kezelni gond nelkul.
-
nagyúr
Na! müxik!
A következő szívás, hogy én spec nem használok a Mac-en semmi Apple programot - így nincs mit szinkronizálni. Se mail, se ez se az...
Fura, hogy kizárólag kártyára lehet zenét tenni. Na mind1! Veszek majd egy olyant.Az is érdekes, hogy sem képet, sem videót nem lát a program. Ezt most nem értem, hogy ennek mi értelme.
Hogy én mennyit szenvedtem, míg áttoltam a 280 képet kékfoggal. /Na jó, nem szenvedtem. Csinálta szépen a dolgát amíg én mást csináltam./Érdekes az élet egy régi géppel. Minden nap egy kihívás!
[ Szerkesztve ]
-
lezerpiramis
őstag
válasz hermanyi #9722 üzenetére
Szerintem a 9000-est pont emiatt nem erdemes OS 5-tel hasznalni. En meghagytam a 4.6-ot annak osszes hatranyaval (BES-nel nincs kulon Desktop mappa, nem rezeg es cseng egyszerre, nincs gyarilag fajlkezelo, nem lehet a gorgovel a kepek kozott valtani stb.) egyutt, de legalabb tobb memoria maradt. Az angol kivetelevel letoroltem a nyelveket, BlackBerry App Worldot nem telepitettem, hanem webrol toltottem le azt az egy-ket alkalmazast, a nem lenyeges appokat nem frissitettem, nem kello jatekokat toroltem.
-
-
hermanyi
addikt
2 honapja van fen kb.
Ekkor adták ki: 28.05.2013
Forg Azonositó: 179
Platform: 5.2.0.107
Alk. verziószáma: 5.0.0.1113(1849)vibert nem használom mert a BB saját wifi telefonálásával tökéletesen elégedett vagyok .
Ami nekem zabálta a telot az Accuweatherhagel:
Nem tudom EZT tudod e telepíteni meg ,hogy jó e de kb 2 éves és Mac ra van .Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
válasz Dani_kp #9728 üzenetére
Ez van fen nekem a telón és stabilabb mint amit előtte használtam, (amit írtál) .
Nekem sem gyári az aksim ,mert haldoklott már egy napot is alig bírt így ebay segítségét kértem és autós töltő+ aksi 2200 huf volt Hongkong-bol és jelenleg ha nem lógok a neten akkor 2 napot majdnem kibír ,ha rendesen használom akkor 1 teljes napot simán . (3 email fiok, BBM 2 Grups-al, Facebook +opera)Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Dani_kp
addikt
válasz hermanyi #9725 üzenetére
Milyen új os-t?
Nekem ezt írja: v5.0.0.1036 (Csomag 1682, Rendszer: 5.2.0.93)Nekem sincs fent sok app, de nekem sajnos hetente többször is újra kell indítani, illetve sajnos nem gyári akku van benne (nem tudom, hogy ez befolyásolja-e), de ha akku ki-be módszerrel indítom újra, akkor teljesen leszívja az akksit, kb. 2% körülire és olyankor mindig rakhatom fel töltőre...
Amik fent vannak appok: doc to go, opera mini, tunein, nimbuzz és a viber. Ebből a viber valamilyen oknál fogva mindig a háttérbe fut, mikor újraindítom.
Illetve sokszor mikor az opera mini-t használom akkor szokott befehéredni a kijelző és lefagyni. Se mobilnetem és se bis előfizetésem sincs. Csak wifi-n keresztül netezgetek, ami egyenlőre bőven elég.
A telcsi utódja egy Q10-es lesz, amint lesz rá úgy lehetősgem .
https://ingatlan.com/33821564
-
hermanyi
addikt
válasz mAtThEw0319 #9723 üzenetére
Amióta az uj os-t használom azóta 1X kellett .
Elötte hetente 1X minimum , hogy miben nyilvánul meg ? elkezd homokórázni nem reagál semmire, közben melegedni és 15 perc alatt lecumantja az aksit ha nem veszed észre Szóval simán lefagy .igaz én nem nagyon használok appokat
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
nagyúr
Most nem lesz zoltán erika bálnapopó...
De a sütizést nem ússzátok meg! Bold 9900 ország tortája kóstoló
Blackberry Bold 9900 és egy kis nyár...
-
hermanyi
addikt
válasz mAtThEw0319 #9721 üzenetére
Nekem jelenleg 9000 rem van (másodikat gyűröm) A 9700 nekem nem ált kézre a lapát mérete a 9000 nek nekem jobban kézreál emiat szerintem jobb is rajta gépelni. apok terén a 9700 többet elvisel és a 25 mega kell .
Sajnos a 9000 nek szivárog a memoja gyári sz@rságAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
mAtThEw0319
senior tag
Hali!
BB 9000-ről mi a véleményetek?
Ennek sokkal nagyobb a belső memóriája mint pl. a 9700-nak, és így több alkalmazás fér el rajta. Vagy a RAM-ot kellene néznem?
Mert írtátok, hogy 20-25 MB kell azért szabad hely a BB-nek, hogy normálisan működjön.szerk.: Amúgy sok alkalmazást nem tennék rá.. Opera, Facebook app, egy elemlámpa alkalmazás. Legalábbis egyenlőre ennyi. Talán még egy PDF olvasó meg ami a office doksikat is olvassa.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Régi a gépem, és már nem támogatja. Biztos Duál-intelesre készült a progi.
Csak azt nem értem, hogy miért nincs older version könyvjelző. Mindenkinek "csak" új gépe van a világon???
Jobb helyeken ilyen kapu szokott lenni...
(Itt most olyant mondtam, amit inkább kitöröltem...)
-
nagyúr
válasz hermanyi #9714 üzenetére
Dehogy! Csak ki kellett próbálni azt a fixfókuszos porig alázott kameráját.
Nos, videóra jó volt. Jobb, mint a haver Pana gépe.. No persze a kameramanon is múlt minden...Nem egy Nokia N8, de napi szinten "nem művészi fotózásra" kiválóan használható.
-
nagyúr
válasz hermanyi #9712 üzenetére
Tyűűűű, Köszi!
Asszem azért nem akart lejönni, mert a böngészőm lehet a bajos ebben. Csak a Firefoxal próbáltam, talán be kellett volna vetnem az operát.
Mindezzel már több mint 2 hete szórakoztam! Azt gondoltam, hogy a gép hiányzik róla csak így nem paráztam eddig.
Jó lenne, ha rendben menne, mert vagy 300 fényképet csináltam két nap alatt és van egy gigányi videó is.
MÁS:
gondolom ti is töltöttetek már le a sztórból. No én is. De ezt még a rámálmaimban sem gondoltam volna ami most jön!
A nokián megkedveltem a sima szöveges szerkesztőt és le akartam tölteni egy txt szerkesztőt.
Le is jött egy. TxT Pad néven. (Eddig jó.)
Használatba veszem és írom a szokott szövegeimet.. majd mentés ÉS!
Idióta bibliai szövegek jönnek be angolul. Hogy a híres 2000 éves írások szerint...Na elszakadt a cérna nálam rendesen! Az ilyen idiótákat miért nem viszi el a lepra!
Amit be fogok este írni - azt nem teszik ki a falra az is biztos!
[ Szerkesztve ]
-
-
bigsee
addikt
-
nagyúr
Na akkor térjünk vissza a
hashajtó tablettáhozberryhez ismét.Valaki más okos emberke is próbálja meg már, hogy a Mac DM szoftver csak nekem nem jön le (én vagyok a béna...) vagy nincs ott semmi?
A gép szerint az USB Device Tree-n ott csücsül a gép - de nem tudok vele kommunikálni... Fasza!
Esetleg valaki - akinek megvan a dmg. csomagot postázza már nekem legyen szíves. Megköszönném!
-
hermanyi
addikt
válasz Polarstar #9705 üzenetére
erre csak azt tudom mondani ,hogy meg kellene tanulni eltalálni a középutat és tenni érte . Én személy szerint nem szeretem a bálnákat de az anorexiás jobban zavar . Ha van egy kis pocak az azért tud jól is kinézni
-
nagyúr
válasz hermanyi #9704 üzenetére
Van egy életmód blogom, ahol linkek vannak 89 éves! szertornászról és 81 éves szupermodelról is.
És igen - a szertornász és talajtornász is megcsinálta a gyakorlatokat. A modell pedig még ma is aktívan dolgozik.
Ott van Pl Amanda Lear is. Nos - akár őt, akár Tina Turnelt is elfogadnám nagymamámnak és nem hiszem hogy kidobnának bárhonnan együtt minket.Ez nem a 40 éve+ halál kategóriája, mint itthon.
Tényleg jobban tenné ha lefogyna. Kurvára el van hízva az ország. Ő meg hozzájárul a "kövér vagyok de mégis szexi kép elfogadáshoz".
Sajnos úgy tanulunk, hogy ránkragad és ez jobban megy, mint a tudatos tanulás. Elég volt szétnézni tömegen.A múltkor voltunk strandon és vékony ismerőseim megjegyezték, hogy a kintlévők túlsúlyával simán elmenne egy évig a káposztásmegyeri erőmű... Szomorú volt a látvány. Sehol sem volt egy jó test.
-
hermanyi
addikt
válasz Polarstar #9703 üzenetére
Megnéztem a vidít hát no comment .
UI : ezt nem a videó minőségére írtam
És vannak olyan emberek akik pénzért felállnak mellé a színpadra bohóca tenni magukat .[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Blackberry 9900... zsír ez a test!
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- BestBuy topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Projektor topic
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest