- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
Ezúton szeretném megköszönni minden keves résztvevőnek, hogy sikerült egy totálisan off, használhatatlan topikot csinálni ebből is
még szerencse hogy van másik surface topik is, ezekután tuti az lesz a hivatalos.
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
20 kommenttel hamarabb írtam....
Azt a választ kaptam, hogy de megint mekkora égő volt hogy lefagyott a Vindóz előadáson.Én meg beírtam hogy 8431 FBL_UEX buildet használtak a demó során, ami finoman szólva is merész
amúgy egy nagyobb összegben mernék fogadni, hogy valami kezdetleges driver okozta a hibát, de ne menjünk bele, mert úgyis hülyevagyok, nemértek hozzá...és rengeteg hozzáértő ember van itt ebben a topikban is
-
pzstm
titán
válasz
fordfairlane #233 üzenetére
mert eddig asztali oprendszer nem annyira futott ARM-en mondjuk
-
pzstm
titán
nyilván örökölt rengeteget, ugyanis az egész egységes METRO már a ZUNE kliensprogramban fellelhető volt. Most még Zune, de lehet hamarosan XBOX music lesz a szolgáltatás. Ha nálunk is lenne ilyen egész biztos előfizetnék rá. (mint ahogy xbox live gold-ra is előfizetek)
amúgy az emberek javarészt azt se tudják miért METRO-nak hívjuk azt ami. És hogy nem csak a start menü a METRO, hanem a METRO egy design-nyelv...de nem térek el a témától..ez már off
más: egy fórumban felhoztam, hogy szerintem zseniális ötlet védőtokba billentyűzetet rakni accelerometer-el. Erre leszóltak hogy apple-től nyúlták ezt is...elmagyaráztam hogy de nem...mert ez egy borító amiben mágnes van. De MS-nek jutott eszébe hogy billt rakjanak bele.
Azt a választ kaptam, hogy de megint mekkora égő volt hogy lefagyott a Vindóz előadáson.
Én meg beírtam hogy 8431 FBL_UEX buildet használtak a demó során, ami finoman szólva is merész
-
pzstm
titán
ennyni bődületes hülyeséget rég olvastam egy topikban már...
EZ a topik ehhez képest teljesen korrekt....amúgy mindenki azt hozza fel, hogy ipod ellen indult hadba a Zune.
Azt meg elfelejtjük hogy Zune USA-only hülye geolock meg jogi nyalánkságok miatt de ebbe ne menjünk bele.Zune egy kegyetlenül jól kinéző, hardveresen iszonyúan pöpec kütyü volt. Gondolom olyanok nyilatkoznak róla akik még csak véletlenül sem fogták sosem a kezükben
Illetve anno a Zune konstrukció milyen is volt? évi X összegért annyi zenét szedtél amennyit akartál......Hulu/Netflix ha bejönne egy megfelelő Zune (mostmár inkább XBOX music) music elérhetőséggel, tuti előfizetnék rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Tesla topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Hobby rádiós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 gamer notebook - 15-10300H, 16GB DDR4, GTX 1650 Ti (használt)
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest