Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothmaxy182
őstag
Oké, legyen, bár nem értek egyet. Akinek van pénze egy ilyen gépre, annak meg sem kottyanik átugrani érte Ausztriába, a határ mellé. Ha van rá 600ezred, és ilyen gépet akarsz, akkor már nehogy az a pár száz kilométer legyen az akadály. Mennyi lesz a benzinköltség 10-15ezer forint?
Nah mindegy. A lényeg, hogy ha valaki emiatt vesz Magyarországon inkább Macbookot, az MS akkor sem fog csődbe menni. Talán túléli annak az 5 embernek az elvesztését.
Ami meg fontos piac, ott úgyis jelen vannak. 6-800ezres gépek piacán Magyarország nem tényező.Belegondolva, teljesen logikus, hogy Magyarországon nem szórakoznak a forgalmazással... Persze attól ez még szomorú.

-
orbano
félisten
ez jogos. akinek nem a számítástechnika az élete, és van pénze, az bemegy a boltba és vesz magának valamit. ez elég erősen a többség... én hiába vagyok enthusiast, nekem sem szimpi külföldről venni, ha nem biztosított az itthoni szervizelés.
egyébként ez hogy van surfaceknél? villággarisak, kiszolgálnak itthon, esetleg lehet honosítani, mint Dellnél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Le Mans Ultimate
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ami meg fontos piac, ott úgyis jelen vannak. 6-800ezres gépek piacán Magyarország nem tényező.