Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lam@

csendes tag

Na végre!!!!

Szerintem én leszek itt az első aki kifejezetten dicséri a dolgot.

Ez a létező legjobb megoldás amit valaha kitaláltak! Viccen kívül mondom!

Biztos van itt a fórumozók között egykét öregebb róka. És talán sokan emlékeznek a Palm rendszerére. Amit itt bemutattak a hírben az a palm már a 3.0-ás rendszere óta tudja/tudta.

Volt szerencsém S60-as Symbiant programozni. Egy élmény kisakkozni az erőforrásokat, úgy hogy normális maradjon a felhasználói élmény és még a telefon is időben végezze el a dolgát!!! Lehet bármilyen, erős egy vas, ha minden fut rajta egyszerre akkor fabatkát sem ér.

Sokan mondhatják, hogy de majd most jönnek a több GHZ-es meg Giga RAM -os mobil eszközök. Egy tökösebb telefonkönyv úgy 5-700 számnál kezdődik. Tegye fel az a WM mobil tulaj a kezét akinek ennyi bejegyzés a csupasz rendszere is egyáltalán elfogadható reakcióidőt produkál.

Manapság már minden az élményről szól. Gyorsan, szépen látványosan. Ahhoz hogy ezt garantálni tudják korlátozni kell a usert. Mert a rendszernek hozni kell a beígér élményt, különben piaci és ezzel nagy anyagi bukta lesz.

Erre jött rá anno a Palm és alkotta meg ezt a megoldást mellyel megállítja a program futását majd ha a felhasználó visszalép bele akkor folytatódik minden. Mint ha mi sem történt volna.

Később ezt megtoldották szolgáltatások futtatásának lehetőségével (service/daemon). A szolgáltatásokat erőforrásigényét pedig korlátozták. Így volt háttérben futás. A grafikus megjelenítéssel nem kellett foglalkozni mikor nem kellett, és megvolt a multitasking élménye is. Szóval a kecskéből is pörkölt lett és a káposztából is köret hozzá.

A copy-paste hiánya speciel szerintem is necces.
    Az tény, hogy manapság egyre ritkábban van rá szükség... de szvsz jól jön ez a kiskapu.

Azoknak akik pedig notebooknak használják a telefonjukat:
    A PDA telefon egy kacsa. Kicsit sirály mert tud repülni, kicsit hal mer tud úszni... de egyiket se olyan jól mint a sirály és a hal...
    és sose fogja olyan jól tudni!!!!
    Egy mp3 lejátszóval 10x könnyebb zenét hallgatni...
    Egy sima nokiával 10x könnyebb telefonálni...

... stb...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés