Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsom
csendes tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Igen, ez logikus, de pl. ott van a "weather" varázsszó.
Ha minden magyar, akkor semmi extra, hozza a weather szóra a szokásos oldalakat. Ha a terület USA, akkor (mivel a tartózkodási hely Budapest) működik a reklámozott új szolgáltatás (bár a celsius-ra nem lehet beállítani).
Viszont nagyon tetszik az új külalak
Kicsit már untam a Google minimalizmusát. Ha mi is mindent megkapunk (pl.: hírek), nagyon nagyon boldog leszek vele
. -
bacsom
csendes tag
Hmm, végképp nem értem... Még a nyelvet is átállíthatom magyarra. Ha a régió marad USA minden működik magyarul. Ha a terület Magyarország, még a "weather trükk" sem jön be.
-
bacsom
csendes tag
Én egy dolgot hiányolok, de azt nagyon

Nem kérdez rá ha esetleg elgépeltem valamit... Pedig gyakran jól jön, főleg külföldi neveknél. Pl. most egy régi számról szeretnék adatokat kapni, a cím megvan és van egy előadóm is, de sajnos, mint kiderült egy kis hibával...
Ezt írtam be a Bing-be: ' "Says my heart" Brian Lavrence '
Eredmény: 0Google: ua.
Eredmény: "Keresési javaslat: "Says my heart" Brian Lawrence"...
Most nézem: amerikai beállításokkal a Bing is hozza amit a Google, sőt, még extra tippeket is ad. Mennyi időbe fog vajon telni, hogy a magyar változatba is implementálják az összes szolgáltatást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest