Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
válasz
betegphiu #2164 üzenetére
Nekem is meg van még. (950XL+dokk) Gyerkőcöm használja mint tablet. Játszik, filmet néz dokkolón keresztül, netezik stb...
Kezembe szoktam venni nosztalgiázni. Én bírtam nagyon. Most is szívesen használnám, csak vannak fontos appok amiket sajnos nem érni már el rajta vagy sajnos sosem volt ekérhető wm rendszeren. De még mindig ütős vas szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- iPhone 17 Pro Max Karl Lagerfeld tokok
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest