- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcadio
csendes tag
Első benyomásom az volt, hogy milyen kicsi, aztán, hogy milyen könnyű. Lenovo Vibe Z2 Pro-ról váltottam (950 XL dual Sim-re).
Egy hét után:
Nekem, béna felhasználónak, céges használatra jobban megfelel, mint az Android.
Eddig nem tapasztaltam a BT hibát, pedig főként kihangosítva használom; sőt, sokkal stabilabbnak érzem az egész rendszert, mint a Levonót. Külön felüdülés, hogy megy a levelezés, nem kell trükközni a naptárral.
Az üzemidőt én csalódásnak élem meg: másfél, két nap, amit ki lehet hozni belőle (Levonóval ez 3 napnál is több volt).
Software hiány engem nem érintett, a Viber pedig. Persze, az jó, hogy a fontos beszélgetést ki lehet tenni a kezdőképernyőre.
A Galérián még lehet fejleszteni, mert jelenleg a képek közzé becsempé(s)zi a innen-onnan (mondjuk Viber) kapott képeket, aztán csak nézek.
A írisz scan működik, sötétben is, egyetlen befolyásolója az erős másnaposság.
Remélem, javítanak az üzemidőn, vagy lehet bele mókásabb aksit rakni, és akkor nagyon jóban leszünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest