Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk böngészőből? https://skydrive.live.com/
-
vinibali
őstag
-
vinibali
őstag
jó cikk, de 14-es msnnel nem megy úgy tudom...

-
-
Hogyan tudok törölni Skydrive-ról ?
-
aram01
nagyúr
jó leírás

-
netpeti98
addikt
Én sem találtam, de végül is még bőven a tárhelyem elején járok így nem foglalkoztam vele, de ha megtalálom akkor rögtön leírom ide.

Vagy ha valaki megtalálja ne tartsa magában.
Egyébként most látom hogy a live mesh területet meg mutatja érdekes ott a csík hogy 5 gb-ből felhasználva, de a fő 25gbn nincs.Üdv netpeti98
-
kingabo
őstag
A régi felületen mindig szem előtt volt a foglalt/szabad hely MB-ben, az új felületen sehol sem találom. Most vagy levették vagy kiszúrja a szemem, de melyik?
-
LLKobe
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Akkor viszont tényleg ez a jobb és elegánsabb megoldás

-
LLKobe
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Frankón működik, egész addig amíg csak office fájlokat másolsz...
-
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Moonman megoldása nagyon frankón működik

Pont ilyet akartam.
-
netpeti98
addikt
Na látom kikerült.

Eddig megvagyok elégedve vele én is.
Üdv netpeti98
-
pzstm
titán
egyes pletykák szerint hamarosan a dokumentumok és képek számára korlátlan tárhely lesz (25GB korlát marad zenének) illetve készülőben van az androidos illetve iOS-es kliens is.

-
-
patex1983
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
-
westcoastog
veterán
Próbáltam, de nem szinkronizálni szeretnék a gépemre, csupán a skydrive-on lévő fájlokat megnyitni a gépemen, azért teszem fel őket oda hogy ne a gépen legyenek tárolva, sok pdf-em van amit nem lehet skydriveban megtekinteni úgy hogy a böngésző pdf olvasója nyissa meg, ezért akartam így hálózati meghajtóként, csak rámegyek megnyitom és kész, nem kell letöltögetnem a gépre a fájlokat.

-
martonx
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Live Mesh. Megmondod, melyik mappádat szinkronizálja, igaz ekkor csak 5GB a keret. Háttérben fut a Live Mesh, te pedig úgy dolgozol a mappádba, mint bármelyik más mappádba.
-
Snowy_owl
őstag
Hasznos írás annak aki nem ismeri. Én elég sokat használom, és nekem bejött. Mindenkinek ajánlom.

-
westcoastog
veterán
Én használom, bár jobban örülnék ha az ms kiadna valami progit amivel hálózati meghajtóként lehetne csatlakoztatni a sajátgépbe. Amiket kipróbáltam gladinet és sdexplorer nem jöttek be, mindkettőben volt ami szúrta a szemem. Több megoldást meg nem tudok.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 6 G1i - Intel Ultra5-235U , Új
- Eladó PS5 (PlayStation 5) Digital Edition (CD nélküli)
- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest