Hirdetés
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk böngészőből? https://skydrive.live.com/
-
vinibali
őstag
-
vinibali
őstag
jó cikk, de 14-es msnnel nem megy úgy tudom...

-
-
Hogyan tudok törölni Skydrive-ról ?
-
aram01
nagyúr
jó leírás

-
netpeti98
addikt
Én sem találtam, de végül is még bőven a tárhelyem elején járok így nem foglalkoztam vele, de ha megtalálom akkor rögtön leírom ide.

Vagy ha valaki megtalálja ne tartsa magában.
Egyébként most látom hogy a live mesh területet meg mutatja érdekes ott a csík hogy 5 gb-ből felhasználva, de a fő 25gbn nincs.Üdv netpeti98
-
kingabo
őstag
A régi felületen mindig szem előtt volt a foglalt/szabad hely MB-ben, az új felületen sehol sem találom. Most vagy levették vagy kiszúrja a szemem, de melyik?
-
LLKobe
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Akkor viszont tényleg ez a jobb és elegánsabb megoldás

-
LLKobe
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Frankón működik, egész addig amíg csak office fájlokat másolsz...
-
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Moonman megoldása nagyon frankón működik

Pont ilyet akartam.
-
netpeti98
addikt
Na látom kikerült.

Eddig megvagyok elégedve vele én is.
Üdv netpeti98
-
pzstm
titán
egyes pletykák szerint hamarosan a dokumentumok és képek számára korlátlan tárhely lesz (25GB korlát marad zenének) illetve készülőben van az androidos illetve iOS-es kliens is.

-
-
patex1983
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
-
westcoastog
veterán
Próbáltam, de nem szinkronizálni szeretnék a gépemre, csupán a skydrive-on lévő fájlokat megnyitni a gépemen, azért teszem fel őket oda hogy ne a gépen legyenek tárolva, sok pdf-em van amit nem lehet skydriveban megtekinteni úgy hogy a böngésző pdf olvasója nyissa meg, ezért akartam így hálózati meghajtóként, csak rámegyek megnyitom és kész, nem kell letöltögetnem a gépre a fájlokat.

-
martonx
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Live Mesh. Megmondod, melyik mappádat szinkronizálja, igaz ekkor csak 5GB a keret. Háttérben fut a Live Mesh, te pedig úgy dolgozol a mappádba, mint bármelyik más mappádba.
-
Snowy_owl
őstag
Hasznos írás annak aki nem ismeri. Én elég sokat használom, és nekem bejött. Mindenkinek ajánlom.

-
westcoastog
veterán
Én használom, bár jobban örülnék ha az ms kiadna valami progit amivel hálózati meghajtóként lehetne csatlakoztatni a sajátgépbe. Amiket kipróbáltam gladinet és sdexplorer nem jöttek be, mindkettőben volt ami szúrta a szemem. Több megoldást meg nem tudok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Trollok komolyan
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest