- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Elhiszem, hogy arra hajaz, csak a cikk-ben szereplő mondat, mi szerint 'a google másolja' a ms-ot, teljesen alaptalan. Ez hasonló a 'téglalap alakú, kerekített sarkokkal' szerinti felfogással.
Egyébként meg nem értem ezeket az 'ez a miénk' felfogást, android kedvelőként teljesen hidegen hagy, hogy az ios vagy a wp7 mit vesz át az androidtól. Tudtommal nincs is ilyen per. Persze én nem vagyok hívő, és még örülök is annak, ha a kedvenc megoldásom más platformon is megjelenik, hisz nekem könnyíti meg a váltást.
*android kedvelő azért, mert tetszik a háttérkép, szeretem az egyedi ikonokat, az egyedi widgeteket, ez hasonlít leginkább a legkedveltebb telefonom os-éhez (p1i).
De ez a tile-os izé nem tetszik, sem a listás szöveges alkalmazásos rész, sem a wp8 ezen része. Túlságosan egységesített. Ami lehet, hogy hasznos, de egyáltalán nem szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest