Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Attól, hogy régebbi rendszert használsz attól még egy teló sem ment tönkre. Sőt én inkább használok valami gyári cuccot ami normálisan működik mint az összetákolt sz@r főzött romot. Kevés ami jól működik és azokban is jóval több a hiba, mint a gyári rendszerben.
Inkább működjön rendesen, mint azon idegeskedjek, hogy újraindul lefagy, FC-zik stb.
Elég sok romot kipróbáltam már és nem is ez az első androidos telefonom, rengeteget moddoltam, saját romot csináltam stb, aztán rájöttem, hogy nincs rá időm és pont amikor használni kéne a telefont akkor sz@rik be. Akárhogy is nézem jelenleg az android eléggé igénytelen rendszer erre kellett rájönnöm. A sense ad egy komoly pluszt, de egy csomó dolog hiányzik belőle. Így elég valószínű, hogy ez az utolsó androidos telefonom.
Jövő év elején valószínűleg inkább veszek egy iPhone-t abban tuti nem csalódok ekkorát.
A moddolás csak a kis tizenéves meg egyéb nagyon ráérő embereknek jó. A legtöbben viszont csak használni akarják a telefont és nem bohóckodni vele órákat napokat, hogy úgy nézzen ki ahogy ő akarja.A wp7-tel az a gond, hogy még kissé kiforratlan. Viszont igényesebb, mint az android. Szerintem 2012-re az is kiforrja magát és akkor megugranak az eladások. Bár az MS elég későn lépett ezen a piacon. Ha 2008-09-ben kidobják a wp7-et akkor most jóval elterjedtebb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest