- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
"az ott nem az "msn", hanem integrálódik a Live ID a rendszerbe. belépsz és minden Live-os cucchoz hozzáférsz külön bejelentkezgetés nélkül."
Igen, így is fogalmazhattam volna. Remélem el lehet pakolni onnan, illetve én csak messengert és skydriveot használok (utóbbit nagyon-nagyon ritkán) így, akár azt is remélem, hogy ki lehet takarítani onnan, nekem az óra legyen a jobb alsó sarokban.
(#63) Gorneck23:
"Nemtom mit kéne rajtuk támogatni, ahogy azt se értem, hogy sokan minek hekkelik szét a rendszerüket, mert ssdjük van.."
Azt, hogy ne írjon rájuk állandóan, mert nem szeretik. Pl. lapozófájlt automatikusan tegye át máshova (ha van hova), hiberfil.sys-t szintén. Ilyesmi.
-
Morden24
nagyúr
az ott nem az "msn", hanem integrálódik a Live ID a rendszerbe. belépsz és minden Live-os cucchoz hozzáférsz külön bejelentkezgetés nélkül.
Ezért egyesek biztosan szívesen megdobálnának nehéz tárgyakkal, de ez eddig az, ami miatt leginkább várom a W8-at. Mármint nem a kis, tálcán ülő kép, hanem a Live integráció miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest