- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
#16820480 #168 üzenetére
mondjuk nézzük meg, hogy egy kerületi önkormányzatnál a ~300 gépre mennyi pénz lenne (gondolom milliós nagyságrend), plusz az esetleges járulékos hardverfejlesztések is, hogy jól fusson
A kérdés az, hogy miért akarnának hardvert és szoftvert fejleszteni? Ha nem segíti elő, gyorsítja a munkafolyamatokat, akkor tökmindegy.
Ha nincsen rá pénz, akkor megint csak tökmindegy. Ha még mindig a 12 éves gépet ütik a Win98-al, akkor meg az a tökmindegy, hogy ennyi idő alatt 3, 5, 10 vagy 100 verzióval maradnak-e le. Az aktuális beruházás értéke (hardverfejlesztés + szoftverlicenc) arányaiban nem hinném, hogy változik attól, hogy az OS-t XP-nek, Win8-nak vagy Windows 23 Ultimate Edition-nek hívod - sok ilyen gépet már akkor is ki kéne dobni (fejleszteni, ugyan már), ha Xp-re akarnák őket upgrade-elni, csak arra meg már nem érdemes, ha új gépeket szereznek be.
Egyébként pont a múltkor az egyik hivatalban Vista certified matricás Dell gépet láttam minden ügyintéző előtt.(#169) Sandroid: Jótanácsnak és segítségnek szántam, mert nyilvánvalóan rászorulsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest