Hirdetés
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
Tévedsz, nem nézek tévét. Sőt, még csak elfogult sem vagyok. Van az a része a cryptonak, ami szembe megy azzal, amiben én hiszek! És ezt ki is fejtettem már az oldal hasábjain. Sőt, az egyik itt kommentelő kollégával még néhány üzenetre is futotta a témában. Amúgy meg, aki csúsztat, az Te vagy, vagy csupán nem sikerült értelmezni amit írtam. Nem figyelem az árfolyamot, nem érdekel, nem érdekel mennyire éri meg. És ezt figyeld: Az illető SAJÁT elmondása alapján írtam, amit írtam. Tehát két dolog lehetséges: Vagy ő hazudik, vagy Te nem tudod értelmezni amit írtam. Persze, ezzel semmi baj, kérdezz, ha valamit nem értesz. És igen, sír a szája, hogy neki ez így meg sem éri. Nem tudom mit bányászik. Azt sem, hogy mennyi villanyt fizet. Viszont a saját bevallása alapján tizen x milliót vett föl, amit havonta csengetni kéne neki. És, ha tényleg nem éri meg neki, biztosan nem én leszek aki megsajnálja.... Na erre mondom azt, hogy- amennyiben nem hazudik- akkor a hülyeségnek csak alsó határa van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- World of Tanks - MMO
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17 - alap
- Path of Exile (ARPG)
- Adventi kalendáriumok
- Elektromos autók - motorok
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi