- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben01
őstag
Maximálisan egyet értek a leírtakkal.3 és fél éve élek Pesten,előtte tősgyökeres szegedi voltam.Az első hónapban amit a leghamarabb megszerettem itt az a Radio Deejay volt,mindig a legfrissebb zenék,BéresZoo-ék meg..áhh mindig kész voltam a baromságaiktól.Aztán megszűntek és elkezdtem Rádio1-et meg Roxy-t hallgatni.A rággyóegyen kiver a víz attól a nyomorék francia "becézett f@sz"-tól,a roxyn meg Zizi az akit ha meghallok már kapcsolok is el.Néha úgy viselkedik mint aki be van bélyegezve,néha beszólogat a betelefonálóknak ha olyat kérnek ami neki nem tetszik (kivéve ha valami "jó kis pörgős zenét" kérnek ugye,nem is értem az ilyen idióták minek telefonálnak ha fingjuk nincs mit akarnak hallani).Roxy-n sajnos egyre gyakrabban fordul elő,hogy a rádióm nem találja,az rds nem írja ki a roxy-t,az rds teljesen mást ír mint amit játszanak,néha csak monoban szól vagy éppen retek halkan.Lassan már csak a cd-imet hallgatom a kocsiban a dugóban,mert a gagyóbiustól meg a juventustól kiver a víz akkora tré (irodában az egyik kolléga egész nap rádiózik halkan,a juventust hallgatja,3 nap után már pontosan tudtam mikor melyik szám következik
),rádio1-et reggel ha éppen formában vannak a kukoris fiúk.Lassan tényleg átszokok a slágerre (bár a boros-bochkor párostól okádni tudnék úgy gyűlölöm azt a két majmot) esetleg a petőfi rádió jöhet még szóba.Meglepően jó.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nos, lassan másfél év telt el a legutóbbi Roxy-s bejegyzésemhez képest, így gondoltam ideje újra írnom,...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest