- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
attika11
tag
Tegnap még küzdöttem vele, de sajnos nem sikerült megoldani a wifi problémát. Sajnos nem csináltam twrp mentést az eredeti rendszerről mert azt hittem, hogy elég lesz a másik boxról történt mentés, ha esetleg valami gond van (akkor még nem voltam lusta és azt lementettem, fene sem gondolta, hogy nem teljesen egyformák).
Most egyelőre nem foglalkozok vele tovább, mert a vezetékes hálózatról tökéletesen működik az általad javított dual alfawise rommal (szerencsére a vezetékes része megfelelően működik, múltkor csak a router csatlakozás nem érintkezett rendesen)
Szétszedtem a boxot és készítettem néhány képet és videót, de összehasonlítani már nem tudtam a két készüléket mert a másikat odaadtam a tesómnak és velük legközelebb csak néhány hét múlva találkozok.
Csatolok néhány képet, de ha esetleg valakit érdekel akkor van még több is :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A bejegyzés módosítás alatt, a régi kissé elavult és van új, jobb módszer amit hamarosan...
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Minden, ami hőszivattyú
- Ukrajnai háború
- World of Tanks - MMO
- Projektor topic
- Energiaital topic
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Eladó Google pixel 7pro 8/128
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest