Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
a pro street nagyon mellé ment de nekem a többi tetszik. pont azért mert nem valami " jó kis" újdonságot raknak bele hanem egy megszokott játékmenetet nyújt.pont ezért nem jött be a pro street az kilógott ebből a sorból. a tdu az valóban jó viszont.
na de lényeg a lényeg nekem bejött az undercover is és várom a következőt. -
7
addikt
válasz
thunder1991
üzenetére
thunder1991 figyelmeztetve warez miatt az Alapelvek értelmében.
-
feka007
veterán
Minden év november felé mindenki várja, mint a mikulást
Én soha nem vártam, mint a mikulást, de a korábbi még jól sikerült részekkel (U1, U2) sokat játszottam. Carbon már nagy visszalépés volt, Pro streetnél már azt hittem ez a legalja, de az Undercoverrel ezt is sikerült überelniük... Megfogadtam hogy többet erre nem pazarlom a sávszélt. Remélem nem lesz új rész jövőre, de utána se... -
cizoe
őstag
válasz
thunder1991
üzenetére
Jó játékot! Nálam az NFS 2 SE volt a favorit.

-
cizoe
őstag
válasz
thunder1991
üzenetére
Az a baj, hogy a játék nem fut olyan rendszeren amiben 512mb-nál több ram van.
Szedd le ezt, csomagold ki, futtasd a w2048mb.bat file-t, és próbáld meg elindítani a játékot.Ha nem megy, próbálhatsz még win98-as kompatibilitási módban (jobb klikk a parancsikonján) indítást.
-
thunder1991
tag
Hali mindenkinek !!
Nem tudom jó helyen vagyok-e??
Valaki nem tud olyan progit amivel elbírom indítani az öreg NFS - 2-őmet az XP-én??
Valami memóriahibát ír ki hogy nem futtatható a memóriaterületen a progi.vagy valami ilyesmi.
Szóval ha valaki tud gyógyszert az írja meg nekem előre is köszönöm !!
BANDI:-)

Engemet a NFS - 2 az Underground - 1 és a Most Wanted fogott meg nagyon !!! -
messy
tag
ez a project toque vagy mi ez viszont teccik!
-
messy
tag
hát ez a tdu nekem annyira nem bejövös!legalábbis ahoz képest amit mondanak rola nekem csalodás!
-
messy
tag
Senki többet?

-
Jégkokó
veterán
Engem az utóbbi NFS részek annyira tudtak lekötni, hogy játszok velük egy darabig, majd letörlöm őket a gépemről. Mert annyira 0 a játék, mert nekem nem az a lényeg, hogy hűdeszuper grafikája legyen.
-
messy
tag
Ha valaki tud hasonló jó játékot, irhat nyugodtan!
-
Tudom, h sok egyéb oka van, h az újakban nincsen, de sztem az felülmúlhatatlan vol, amikor a barátommal leültünk és NFS III -mat játszottunk hotseat-en. Szal nekem a három volt a csúcs.
Am most meg egész jó lett ez a Project Touqe. Szép grafika, ingyenes, internetes

-
Thomas1
addikt
Az tény, hogy a Prosche volt messze a legjobb NFS. Ezen kívül még a 3 és a 4 volt nagyon jó.
Az újak közül az UG1 az újdonsága miatt tetszett, az UG2 a szabad városi kocsikázás miatt, az utána következő részek egyedül az NFS név kigúnyolására voltak jók, semmi egyébre.
TDU az utolsó 3 NFS-t együtt lenyomja.

-
Dany007
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
naja, én a Porsche verzióval küdtem sokat, meg az nfs3-mal, a aaa Hot Prushit-tal =)
-
(Kolombusz)
veterán
Én az első résztől kezdve az összessel játszottam a Motorcity Online-n kivül.
És az utolsó pár részt már nem élveztem. A most wanted sem volt túl nagy szám, de még elment azért. -
Dany007
veterán
A pro street nekem is csalódás volt. Nem vok egy nagy NFS fan, inkább TestDrive
, de mindig is tetszettek az NFS-ek. Legalább kipróbálás szintjén foglakoztam vele...Viszont a pro street...hááát...Nekem semmi extra nem volt benne...Olyan..semmilyen...grafika se túl nagy szám...szal nemtom...
Amúgy tényleg furcsa, hogy lány létedre nfs fan vagy : P Kár h az én b.nőm nem az =/ -
ftc
nagyúr
NFSs fizika
nem szimulácio szoval nicns lételeme...utolso NFS ami jo volt az a Porshe volt -
messy
tag
Sajnos nem valami jó a helyesirás ismereteim,igy születtem,de szeretek irni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- MWC 2026 exkluzív: Bemutatom a Pininfarina mobilt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen6 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 265U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Disney gyerek elefántos falióra
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Samsung Galaxy A13 gyári átlátszó szilikon tok
- Samsung Galaxy A54 gyári átlátszó szilikon hátlap tok
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bandi