- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Régi Gépterem: II.386
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- A KOReader ebook olvasó program
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vPhis
tag
jó ez a cucc
hol lehet kapni? -
ez_meg_emaz
őstag
Hát nekik ja. De én nem rájuk hanem magamra gondoltam.
Rajtuk kívül amugy sincs sok ember aki olyan hűtést használ. A 100-200k phs-ból kb annyian hogy egy kezemen megtom számolni. Szal az itteniek 99,99%-ának böven jo egy 7k-s mérő. És még ezzel is keveset mondtam mert szvsz nincs 14 ember aki nitro.val hütene.
-
Kasza08
őstag
válasz
ez_meg_emaz #18 üzenetére
Neked igen, de Achill3usék, Overlockeréknek kell a -100-at is, hogy mutassa
PC-hez. Mod-tech Hall-on néztem mit csinálnak, folyékonynitrogénes hűtésnél használtak ilyet. -53°C volt rajta
Az írás pedig érdekes, tetszik -
Qru
MODERÁTOR
üres járatban a gpu 30 fokos, a borda meg 33? Vagy elmértel/írtál vmit vagy vmi más fűti a bordát.
Amúgy, tetszik, jó írás! Kíváncsi lennék az én gépem valós hőfokair is.#nincsbennetarcsi
-
bartucc
addikt
válasz
ez_meg_emaz #18 üzenetére
Pontosítok: ami a kezembe volt az annyi
Azt gépek méréséhez használják, szval nem gond ha nem repül az égbe a fél gyár, ezért ennyi
De egész elfogadható a 7k!!!"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
ez_meg_emaz
őstag
Hát ha olyan kell ami -100tól + 1300fokig mér akkor annyi. Azokat nem azért veszik vsz mert pc-t nézegetik vele, sokkal szélsőségesebb profibb felhasználásra vannak azok a 30k-s cuccok.
Pc-hez böven elég ha nem fél hanem 1 mp alatt dobja ki az eredményt, tárolnia is fölös, illetve -10től 130-150fokig mér az is elég böven szerintem. De akinek kell memoriás, átlagotmérős, 1300fokig az vegye is meg a 30k-s cuccot.Ja és az hogy a 30k-s 1%-ot téved + -, a 7k-s meg 2%-ot + -, szerintem az is belefér, de aki ugyérzi nem annak lelke rajta. Nekem nem ér meg 20-25k pluszot a felntebb emlitett pár "extra".
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
Én unokatestvéremnél van ilyen, amikor gépet telepítek néha nála, akkor szórakázok vele, de hasznos cucc. Kár hogy csak 280C fokig mér, néha még gépbe is kevés lehet
(ha már lángol, stb
)
De tényleg korrektebb mint az érzékelők, sztem bizononyos szinten[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
-
lúzer
veterán
válasz
ez_meg_emaz #8 üzenetére
RexpecT:
[ Szerkesztve ]
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
lúzer
veterán
hány fok az ami már kellemetlenül forró ha megfogod?
50?MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
Tomate
veterán
válasz
ez_meg_emaz #8 üzenetére
Nem tudom, de drága....
-
peti_s
addikt
Hát biztos nem egy olcsó darab.
-
ez_meg_emaz
őstag
Engem az érdekelne mennyi kb egy ilyen mérő?
-
Tomate
veterán
Azt a pá helyet ahol tudom nézni a hőfokokat (everest, rivatuner) megnéztem. A különbség elenyésző.(kb +/-5%)
-
Érdekes írás, de én is hiányoltam a beépített hőmérők hőfokait, amit peti_s kolléga is említett.
powerp4
[ Szerkesztve ]
powerp4 --- Mobilon (2O~824~2I~3O) 12-22 óra között vagyok elérhető!! --- Aktuális hirdetéseim: https://tinyurl.com/2m3bmhwc --- Új szabályok a HardverApró-n (érdemes elolvasni!): https://tinyurl.com/yckdt3k3 --- Jelöld be magad a PH! térképen: https://terkeph.hangya.net
-
Badman 4ever
őstag
Remek írás.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
peti_s
addikt
Érdekes, csak azt hiányoltam hogy vajon mennyit mutat a processzor érzékelője, a videókártya érzékelője, hogy végülis mekkora az eltérés, mekkora a hőleadásnál a veszteség.
-
MarioAna
senior tag
Hali!
Érdekes írás.
egy apró hiba: →2x1Gb Kingmax DDR2 1066Mhz @ 800Mhz 4-4-4-12...majd
A 2x1GB Geil Ultra 800mhz-en ketyeg.... akkor most melyik van. (Gondolom a Geil, mivel azt írod többször, illetve a képen is narancssárga valami van a ram foglalatodban
.
)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo A mai délután folyamán birtokomba került egy infravörös hőmérő. Rögtön a gépem jutott eszembe, hogy mit...
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox One
- További aktív témák...
Állásajánlatok