- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
-
vPhis
tag
jó ez a cucc
hol lehet kapni? -
Tomate
veterán
-
lúzer
veterán
-
lúzer
veterán
-
ez_meg_emaz
őstag
Hát nekik ja. De én nem rájuk hanem magamra gondoltam.
Rajtuk kívül amugy sincs sok ember aki olyan hűtést használ. A 100-200k phs-ból kb annyian hogy egy kezemen megtom számolni. Szal az itteniek 99,99%-ának böven jo egy 7k-s mérő. És még ezzel is keveset mondtam mert szvsz nincs 14 ember aki nitro.val hütene. -
Kasza08
őstag
Neked igen, de Achill3usék, Overlockeréknek kell a -100-at is, hogy mutassa
PC-hez. Mod-tech Hall-on néztem mit csinálnak, folyékonynitrogénes hűtésnél használtak ilyet. -53°C volt rajta
Az írás pedig érdekes, tetszik
-
Tomate
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
üres járatban a gpu 30 fokos, a borda meg 33? Vagy elmértel/írtál vmit vagy vmi más fűti a bordát.
Amúgy, tetszik, jó írás! Kíváncsi lennék az én gépem valós hőfokair is. -
bartucc
addikt
Pontosítok: ami a kezembe volt az annyi

Azt gépek méréséhez használják, szval nem gond ha nem repül az égbe a fél gyár, ezért ennyi
De egész elfogadható a 7k!!! -
ez_meg_emaz
őstag
Hát ha olyan kell ami -100tól + 1300fokig mér akkor annyi. Azokat nem azért veszik vsz mert pc-t nézegetik vele, sokkal szélsőségesebb profibb felhasználásra vannak azok a 30k-s cuccok.
Pc-hez böven elég ha nem fél hanem 1 mp alatt dobja ki az eredményt, tárolnia is fölös, illetve -10től 130-150fokig mér az is elég böven szerintem. De akinek kell memoriás, átlagotmérős, 1300fokig az vegye is meg a 30k-s cuccot.
Ja és az hogy a 30k-s 1%-ot téved + -, a 7k-s meg 2%-ot + -, szerintem az is belefér, de aki ugyérzi nem annak lelke rajta. Nekem nem ér meg 20-25k pluszot a felntebb emlitett pár "extra".
-
bartucc
addikt
-
Tomate
veterán
-
bartucc
addikt
Én unokatestvéremnél van ilyen, amikor gépet telepítek néha nála, akkor szórakázok vele, de hasznos cucc. Kár hogy csak 280C fokig mér, néha még gépbe is kevés lehet
(ha már lángol, stb
)
De tényleg korrektebb mint az érzékelők, sztem bizononyos szinten
-
ez_meg_emaz
őstag
-
RexpecT
addikt
-
lúzer
veterán
hány fok az ami már kellemetlenül forró ha megfogod?
50? -
Tomate
veterán
Nem tudom, de drága....

-
peti_s
addikt
Hát biztos nem egy olcsó darab.

-
ez_meg_emaz
őstag
Engem az érdekelne mennyi kb egy ilyen mérő?
-
Tomate
veterán
Azt a pá helyet ahol tudom nézni a hőfokokat (everest, rivatuner) megnéztem. A különbség elenyésző.(kb +/-5%)
-
powerp4
aktív tag
Érdekes írás, de én is hiányoltam a beépített hőmérők hőfokait, amit peti_s kolléga is említett.powerp4
-
peti_s
addikt
Érdekes, csak azt hiányoltam hogy vajon mennyit mutat a processzor érzékelője, a videókártya érzékelője, hogy végülis mekkora az eltérés, mekkora a hőleadásnál a veszteség.
-
Tomate
veterán
-
MarioAna
senior tag
Hali!
Érdekes írás.
egy apró hiba: →2x1Gb Kingmax DDR2 1066Mhz @ 800Mhz 4-4-4-12...majd
A 2x1GB Geil Ultra 800mhz-en ketyeg.... akkor most melyik van
. (Gondolom a Geil, mivel azt írod többször, illetve a képen is narancssárga valami van a ram foglalatodban
.
)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Mikrotik routerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- 27% - MSI MPG Z790 Carbon WIFI Alaplap!
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Silver Shadow - Karcmentes állapot - 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rajtuk kívül amugy sincs sok ember aki olyan hűtést használ. A 100-200k phs-ból kb annyian hogy egy kezemen megtom számolni. Szal az itteniek 99,99%-ának böven jo egy 7k-s mérő. És még ezzel is keveset mondtam mert szvsz nincs 14 ember aki nitro.val hütene.
PC-hez. Mod-tech Hall-on néztem mit csinálnak, folyékonynitrogénes hűtésnél használtak ilyet. -53°C volt rajta

(ha már lángol, stb
Érdekes írás, de én is hiányoltam a beépített hőmérők hőfokait, amit peti_s kolléga is említett.
. (Gondolom a Geil, mivel azt írod többször, illetve a képen is narancssárga valami van a ram foglalatodban