Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
Nem egy nagy dolog ez a vizes dolog, az meg hogy 60k-t költ rá valaki, az se normális. Az én szivattyúm egy régi ordasi, csendes, szinte nincs is hangja, talán 2-3k volt anno. A hőleadóm egy régi traktor klima hűtő 3k-ért vettem, olyan mint a mora2-es, csak ez 2 soros, meg nem szép lammellás, hanem ütött kopott. A blokk egy kicsit húzosabb volt 6-7k, de minden bizonnyal van hozzá 1156, 1366 lefogató. Amire még költöttem az csövek, csatik, mondjuk legyen 3k. Akkor hol is vagyok most? kb 15knál járok, s minden megvan. A régi 3850-esem is volt viz, persze az is házilag, a gyári blokkot átalakitottam, rádobtam egy 5*5 ordasi blokkot, s csendben volt meg nem melegedett. 4870-re se lesz sokkal drágább, csak ott ugye figyelni kell jobban a vrm-re is. Tény nem tuningolok orrba-szájba, mert felesleges, a proci bőven elég alapon is majd minden játékhoz a 4870 mellé, 2048*1152 felbontáshoz. Én nem a csicsára adok, hanem a csendre.
-
F e Z o
veterán
Aki 20k körül vesz egy léghűtést, az véleményem szerint már nem normális. Annak már nem a hűtési teljesitmény számit, csak hogy elmondhassa, neki egy olyan hűtője van.
#9 aram01 : sok újat már nem tudnak kitalálni, csak a formával, a hőleadófelülettel, meg a venti méretével tudnak játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mozilla Firefox
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest