Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
az új albumukról egyedül a psyhosocial tetszik... a többi nem nagyon... valahogy elmentek ilyen populáris irányba meg szétdobolták az albumot... a fülemnek nem az igazi...
a másik meg, ami megint leírja az állapotomat, az ez:
"i see a distant light... but girl this can't be right... such a surreal place to see so how did this come to be... arrived to early..."
a refrénekben annyi energia van, hogy libabőrös lesz tőle szó szerint a hátam... egyik kedvencem a bandától, ezt a számot képes vagyok egymás után 5-6szor simán meghallgatni... úgy vagyok vele, mint a metallica - one-nal... azt órákig tudtam hallgatni régen is
(pedig nem 3perces zene a teljes) -
mephi666
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec GPS-1250C (1250W)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Pixel 7 pro 128/8
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
egyre jobb egyedül... lehet, hogy ez volt a legjobb megoldás mégis...
a refrénekben annyi energia van, hogy libabőrös lesz tőle szó szerint a hátam... egyik kedvencem a bandától, ezt a számot képes vagyok egymás után 5-6szor simán meghallgatni... úgy vagyok vele, mint a metallica - one-nal... azt órákig tudtam hallgatni régen is