Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
találtam már anno... csak elqrtam
azt hittem, hogy elmúltak az érzelmek és fűtött a kalandvágy és elhagytam... pedig könyörgött, hogy adjak esélyt kettőnknek
szemét f@sz voltam... igaz, hogy utána 10szeresen visszakaptam az élettől... amikor meg már újra akartam volna vele a kapcsolatot, már ő nem akarta
pedig miatta simán csináltam olyat, hogy elindultam 14:00kor kecskemétről debrecenbe, hogy 19:15kor találkozhassak vele pár percre (nyári táborban volt, én meg kiderítettem, hol is van pontosan...) de akkor is nemet mondott... én meg reggel 5ig csöveztem a városban és 10:00 után értem haza... csomó hasonlót csináltam miatta, de nem tudtam bizonyítani...
pedig még akkor is szeretett... ennek már kb. 7 éve...próbálom pozitívan felfogni a dolgot és úgy hozzáállni... így vele is könnyebben összejöhetek újra, mert senki nem szeret mondjuk egy depressziós emberrel lenni... ha meg nem jön össze, akkor idővel lesz más... 26éves vagyok... nem késtem még el szerintem semmivel... most már kezdem látni a fényt az alagút végén... jó messze van... aztán majd kiderül, hogy vonat, vagy sem

Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ilyen lett az Epomaker visszafogott árú billentyűzete
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3DMark05 eredmények
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku Cserélt Akku. Átlagos Állapotú kissé karcos. 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 3591 27% 15.6" FHD IPS érintő Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Endgame Gear gamer egerek /XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete)/
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ érintő i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
azt hittem, hogy elmúltak az érzelmek és fűtött a kalandvágy és elhagytam... pedig könyörgött, hogy adjak esélyt kettőnknek