Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
úgy érzem, hogy nincs még vége... egyikünk részéről sem... megvannak még az érzelmek... csak most besokallt és kell neki pár nap egyedüllét, hogy gondolkozzon... egyenlőre én is tisztázom magamban az egészet és várok... pár hetet-hónapot... aztán belecsapok a lecsóba, ha úgy alakul
könnyen meglehet, hogy 1-2hónapon belül összejövök mással... hiányozni fog a társaság, az tuti... vagy veszek pár egeret/patkányt, hogy ne legyek magányos a lakásban
nem tudom mi lesz... csak az a rossz, hogy fura lesz a 0-ról újrakezdeni kapcsolatot... (habár ebben meg van gyakorlatom) majd kiderül, mi lesz a vége... már annak is örülnék, ha valami baráti kapcsolat összejönne majd idővel mással és akkor együtt tölthetném valakivel az időmet... bulizni nem nagyon akarok eljárni, mert ahhoz már nincs kedvem... majd kiderül, mi alakul...#38: semmi értelme, de most jól esik egy kis nikotin... kb 4 szálat szívtam el ma... kezdek belejönni a cigicsavarásba... ez is olyan, mint a bicikli: ha valaki megtanulja egyszer, akkor utána több év kihagyással is megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- Honda topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
könnyen meglehet, hogy 1-2hónapon belül összejövök mással... hiányozni fog a társaság, az tuti... vagy veszek pár egeret/patkányt, hogy ne legyek magányos a lakásban