- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
úgy érzem, hogy nincs még vége... egyikünk részéről sem... megvannak még az érzelmek... csak most besokallt és kell neki pár nap egyedüllét, hogy gondolkozzon... egyenlőre én is tisztázom magamban az egészet és várok... pár hetet-hónapot... aztán belecsapok a lecsóba, ha úgy alakul
könnyen meglehet, hogy 1-2hónapon belül összejövök mással... hiányozni fog a társaság, az tuti... vagy veszek pár egeret/patkányt, hogy ne legyek magányos a lakásban
nem tudom mi lesz... csak az a rossz, hogy fura lesz a 0-ról újrakezdeni kapcsolatot... (habár ebben meg van gyakorlatom) majd kiderül, mi lesz a vége... már annak is örülnék, ha valami baráti kapcsolat összejönne majd idővel mással és akkor együtt tölthetném valakivel az időmet... bulizni nem nagyon akarok eljárni, mert ahhoz már nincs kedvem... majd kiderül, mi alakul...
#38: semmi értelme, de most jól esik egy kis nikotin... kb 4 szálat szívtam el ma... kezdek belejönni a cigicsavarásba... ez is olyan, mint a bicikli: ha valaki megtanulja egyszer, akkor utána több év kihagyással is megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest