Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Ez nagyon szép, nekünk is van ilyenünk. Van egy ehhez hasonló, fehér virággal, de a virág tölcsére 15-20cm hosszú. Általában egyszerre kettőt-hármat hoz, ilyenkor meg kell támasztani a virágokat, különben a kaktusz eldőlne. Sajnos csak két napig élvezhető, utána lelankad és elszárad. Egyébként a kaktuszoknak van egy ilyen érdekes tulajdonságuk. Egyszer régen vettem egyet Anyunak (lelkes gyűjtő), ilyen horgos "levelei" vannak. Azt mondták (A Fővárosi Állatkertben vettem), fog virágozni. Vártuk türelmesen, évről évre. Lassacskán nőtt, de virágot nem hozott. Majd körülbelül négy év elteltével meglepődtem, mikor hazaértem, mert rengeteg picike virág volt rajta. Pár nap múlva az egész kaktuszt beborították a kis sárga virágok, nagyon szép volt. Több esetben is előfordult, hogy csak hosszú évek múlva virágoznak ki. Tehát csak türelem, megéri
Nálunk nyáron kint vannak a szabadban, havonta egyszer kapnak vizet (+eső, pára, stb.), télre behozzuk őket, majd nyár elején, a fagyveszély után mennek újra ki. Nagyon hálás növények 
[ Módosította: Loretto ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Küszöbön az androidos PC-k
- Kuponkunyeráló
- Assetto Corsa Rally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Opel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GS95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Bontatlan! Glsswrks Hana
- Bontatlan! Tekkusai Phantom
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nálunk nyáron kint vannak a szabadban, havonta egyszer kapnak vizet (+eső, pára, stb.), télre behozzuk őket, majd nyár elején, a fagyveszély után mennek újra ki. Nagyon hálás növények