Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Ez nagyon szép, nekünk is van ilyenünk. Van egy ehhez hasonló, fehér virággal, de a virág tölcsére 15-20cm hosszú. Általában egyszerre kettőt-hármat hoz, ilyenkor meg kell támasztani a virágokat, különben a kaktusz eldőlne. Sajnos csak két napig élvezhető, utána lelankad és elszárad. Egyébként a kaktuszoknak van egy ilyen érdekes tulajdonságuk. Egyszer régen vettem egyet Anyunak (lelkes gyűjtő), ilyen horgos "levelei" vannak. Azt mondták (A Fővárosi Állatkertben vettem), fog virágozni. Vártuk türelmesen, évről évre. Lassacskán nőtt, de virágot nem hozott. Majd körülbelül négy év elteltével meglepődtem, mikor hazaértem, mert rengeteg picike virág volt rajta. Pár nap múlva az egész kaktuszt beborították a kis sárga virágok, nagyon szép volt. Több esetben is előfordult, hogy csak hosszú évek múlva virágoznak ki. Tehát csak türelem, megéri
Nálunk nyáron kint vannak a szabadban, havonta egyszer kapnak vizet (+eső, pára, stb.), télre behozzuk őket, majd nyár elején, a fagyveszély után mennek újra ki. Nagyon hálás növények 
[ Módosította: Loretto ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Nálunk nyáron kint vannak a szabadban, havonta egyszer kapnak vizet (+eső, pára, stb.), télre behozzuk őket, majd nyár elején, a fagyveszély után mennek újra ki. Nagyon hálás növények