Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lappa86
aktív tag
Örülök, hogy te megtaláltad a téged kielégítő felhasználási módot, bár én továbbra is a laptopra esküszöm, az általad felsorolt dolgokat tökéletesen elvégzi, sőt még annál többet is. Bár egérpadnak még nem próbáltam.

Továbbra is tartom, hogy egy tablet olvasásra alkalmatlan. Legyen akármilyen jó kijelzője, sem az igazi könyvélményt, sem egy háttérvilágításos e-ink-kijelzős e-book-olvasó szintjét nem éri el.
Azt mondjuk nem értem, hogyan kapcsolódik ide, hogy amióta megvan az almás tableted, nem vettél újságot, de örülök, hogy nem pusztítod ki a fél Mátrát a 200.000 Ft értékű újságaiddal.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest